I znowu boge to, boge tamto
-
@RAV napisał w I znowu boge to, boge tamto:
I gdzie te szkielety teraz są? Gdzie je można obejrzeć? Bo np. dinozaury wykopano i są. I one są faktem, a nie ten twój obrazek.
Źli ludzie z obozu nasienia węża je schowali
-
@Highlander napisał w I znowu boge to, boge tamto:
I gdzie te szkielety teraz są? Gdzie je można obejrzeć? Bo np. dinozaury wykopano i są. I one są faktem, a nie ten twój obrazek.
Tak.
-
@Maciej napisał w I znowu boge to, boge tamto:
Tak.
I ty się nie boisz tak ujawniać tego spisku? Przecież, jak mawiał mój kolega Zibi, "znajdą cię, wychędożą, zabiją, jeszcze raz wychędożą... i zajebią".
-
Tak.
I ty się nie boisz tak ujawniać tego spisku? Przecież, jak mawiał mój kolega Zibi, "znajdą cię, wychędożą, zabiją, jeszcze raz wychędożą... i zajebią".
Daj Boże!
Oby tak się stało!Pójdę wtedy prosto do Nieba.
-
Daj Boże!
Oby tak się stało!
Pójdę wtedy prosto do Nieba.Na co czekasz?
Jedź głosić nauki Chrystusa u wahabitów... -
No i co?
No i nic. Na tym twoim malunku wszystkie szkielety są takie same tylko powiększone. Przy takiej samej budowie ciała 11 metrowy człowiek ważyłby 6^3 więcej niż normalny człowiek. I teraz, 80kg x 6^3 =17 ton. Czaisz już że szkielet musiałby mieć inne proporcje? No chyba że sugerujesz że byłby zbudowany z tytanu. W sumie to logiczne. Tytani byli zbudowani z tytanu.
-
@Gerwazy2 napisał w I znowu boge to, boge tamto:
W sumie to logiczne. Tytani byli zbudowani z tytanu.
Twardego jak lustro metalu!
-
No i nic. Na tym twoim malunku wszystkie szkielety są takie same tylko powiększone.
Chłopie, ocknij się.
Przecież to tylko schemat.Bardziej liczy się to co tam napisane: że znaleziono takiego, znaleziono jeszcze taki itp.
No chyba że sugerujesz że byłby zbudowany z tytanu. W sumie to logiczne. Tytani byli zbudowani z tytanu.
Wszystko możliwe.
Może nie z czystego tytanu, ale możliwe, że "z domieszką tytanu"?
[Są np. cykady, które wytwarzają "metalowe części ciała"
https://www.nature.com/articles/s41598-019-56203-6]Wszystko jest możliwe.
Dlaczego giganci "nie mogli mieć wzmocnionych tytanem kości"? A może mieli?
Diabeł jest bożkiem natury.
A Bóg dopuszcza do wielu rzeczy.Na pewno jest tak i było tak jak zaświadcza Biblia.
-
Daj Boże!
Oby tak się stało!
Pójdę wtedy prosto do Nieba.Na co czekasz?
Jedź głosić nauki Chrystusa u wahabitów...To jest "twoje posłannictwo".
Ty mnie tak posyłasz.Ale Pan Bóg inaczej mi polecił.
PS. Cierpliwości. Przyjdzie czas, że na chrześcijaństwo nawrócą się islamiści. Dzięki Matce Bożej z Guadalupe. To już blisko. Pan Bóg mi objawił.
Wtedy się zacznie ! Kilka miliardów nawróconych świeżo na chrześcijaństwo muzułmanów. Świeżo nawróceni z zasady są bardzo gorliwi. Muzułmanie- "z definicji" są bardzo gorliwi, może jeszcze bardziej niż świeżo nawróceni. (Nie są tacy jak za przeproszeniem pedały z zachodzącego już niestety Zachodu). Dlatego się zacznie. Cierpliwości. -
@Maciej pomieszanie z poplątaniem, Babilon Wielki, matka wszetecznic i obrzydliwości ziemi.
Prawda jest taka że "ciasna jest brama i wąska droga i niewielu jest tych którzy ją znajdują".
Więc objawił ci to demon pod postacią Guadelupy. -
@Tomasz-Middle napisał w I znowu boge to, boge tamto:
Więc objawił ci to demon pod postacią Guadelupy.
Grzech przeciw Duchowi Świętemu nigdy nie będzie człowiekowi odpuszczony.
Matka Boża jest Oblubienicą Ducha Świętego, Jego Mieszkaniem. -
PS. Cierpliwości. Przyjdzie czas, że na chrześcijaństwo nawrócą się islamiści. Dzięki Matce Bożej z Guadalupe. To już blisko. Pan Bóg mi objawił.
Blisko, czyli kiedy? Podaj datę.
Wtedy się zacznie ! Kilka miliardów nawróconych świeżo na chrześcijaństwo muzułmanów. Świeżo nawróceni z zasady są bardzo gorliwi. Muzułmanie- "z definicji" są bardzo gorliwi, może jeszcze bardziej niż świeżo nawróceni. (Nie są tacy jak za przeproszeniem pedały z zachodzącego już niestety Zachodu). Dlatego się zacznie. Cierpliwości.
Co się zacznie?
Dawaj konkrety. -
Matka Boża jest Oblubienicą Ducha Świętego, Jego Mieszkaniem.
Widać się roztyła po wejściu do nieba
-
Tak napisano. Tylko nie chcesz chyba powiedzieć, że moja reakcja na wytwory twojej wyobraźni, te bujdy które wygadujesz, te kłamstwa i nauki demonów, to jest grzech przeciwko Duchowi?
-
@Tomasz-Middle napisał w I znowu boge to, boge tamto:
Tak napisano. Tylko nie chcesz chyba powiedzieć, że moja reakcja na wytwory twojej wyobraźni, te bujdy które wygadujesz, te kłamstwa i nauki demonów, to jest grzech przeciwko Duchowi?
Nie są to wytwory mojej (czy kogoś innego) wyobraźni.
Jest to (Objawienie Matki Bożej w Guadalupe czy w Fatimie) działanie Ducha Świętego.
Jest to Objawienie zapowiedziane w Piśmie Św.
Niewiasta woła z Nieba, tak jak zapowiedziano.
Matka Boża woła z nieba.A ty bluźnisz przeciw Duchowi Świętemu.
Ducha Świętego nie poznajesz, ale nazywasz „demonem”.Tak samo grzeszysz jak faryzeusze. Bo faryzeuszem jesteś.
Natomiast uczeni w Piśmie, którzy przyszli z Jerozolimy, mówili: «Ma Belzebuba i przez władcę złych duchów wyrzuca złe duchy».
23 Wtedy przywołał ich do siebie i mówił im w przypowieściach: «Jak może szatan wyrzucać szatana? 24 Jeśli jakieś królestwo wewnętrznie jest skłócone, takie królestwo nie może się ostać. 25 I jeśli dom wewnętrznie jest skłócony, to taki dom nie będzie mógł się ostać. 26 Jeśli więc szatan powstał przeciw sobie i wewnętrznie jest skłócony, to nie może się ostać, lecz koniec z nim. 27 Nie nikt nie może wejść do domu mocarza i sprzęt mu zagrabić, jeśli mocarza wpierw nie zwiąże, i wtedy dom jego ograbi.
28 8 Zaprawdę, powiadam wam: wszystkie grzechy i bluźnierstwa, których by się ludzie dopuścili, będą im odpuszczone. 29 Kto by jednak zbluźnił przeciw Duchowi Świętemu, nigdy nie otrzyma odpuszczenia, lecz winien jest grzechu wiecznego». 30 Mówili bowiem: «Ma ducha nieczystego».To co dobre i czyste, to co od Bożej Matki, od Ducha Świętego ty nazywasz „diabelskim”.
Jesteś potępiony. -
Podobnie i ty: niebawem umrzesz, a potem już tylko wycie i zgrzytanie zębami.
No ale jak? Dusza nie ma zębów. xd
No i teraz zmodyfikuje swoje wizje. Wcześniej nie wiedział, że to bez sensu. Ja sie wygłupiłem z tą duszą bez ciała i masz. Teraz jest jakieś ciało które ląduje w piekle razem z duszą. Takie całkiem nowe. Bo te stare zużyte ląduje w grobie. Bo to dobre dla mitu Boga mściwego. Ale jak trzeba dać nową trzustkę bo te zżera nowotwór to nie ma.
-
Matka Boża jest Oblubienicą Ducha Świętego, Jego Mieszkaniem.
Widać się roztyła po wejściu do nieba
Jak są wszyscy trzej w niej naraz to, z tym mieszkaniem nie wesola sprawa.
-
«Jak może szatan wyrzucać szatana?
A człowiek człowieka może. Kolejna zmyślona historia dla takich jak ty.
-
Zaprawdę, powiadam wam: wszystkie grzechy i bluźnierstwa, których by się ludzie dopuścili, będą im odpuszczone
Pytam jeszcze raz byłeś zaniesiony na chrzest jako bezwolne niemowlę? Czy sam poszedłeś jak uczył Jezus.
-
Nie są to wytwory mojej (czy kogoś innego) wyobraźni.
Jest to (Objawienie Matki Bożej w Guadalupe czy w Fatimie) działanie Ducha Świętego.
Jest to Objawienie zapowiedziane w Piśmie Św.
Niewiasta woła z Nieba, tak jak zapowiedziano.
Matka Boża woła z nieba.Twoje czyli diabelskie.
W Objawieniu Jana czytamy o dwóch "niewiastach".
Jedna to prostytutka, pijana krwią świętych, z którą nierząd uprawiali królowie ziemi, i ten opis IDEALNIE pasuje do dzisiejszych religii, a DOSKONALE pasuje do kk. I ta "niewiasta" to Babilon Wielki czyli pomieszanie z poplątaniem, nauki prawdziwe mieszają się z fałszywymi, dokładnie tak jak ty tu piszesz.A druga "niewiasta" to organizacja Boża, Kościół Chrystusa. Nie jest to żadna konkretną kobieta, tak samo jak i ta pierwsza nie jest. W objawienie 21:9,10 czytamy:
"9 I przyszedł jeden z siedmiu aniołów,
co trzymają siedem czasz pełnych siedmiu plag ostatecznych,
i tak się do mnie odezwał:
«Chodź,
ukażę ci Oblubienicę,
Małżonkę Baranka».
10 I uniósł mnie w zachwyceniu na górę wielką i wyniosłą,
i ukazał mi Miasto Święte -
Jeruzalem,
zstępujące z nieba od Boga,"
Czyli ta oblubienica to Nowe Jeruzalem, organizacja Boża.
Na dodatek "Oblubienica" to "małżonka Baranka", więc nie uważasz chyba że Chrystus poślubi własną matkę?