Humor
-
-
@Tomasz-Middle RIP Dziąsło
A zacytowanego posta już oczywiście nie ma, usunięty.
-
Faktycznie, forum badawcze. Kiedyś jakiś psychiatra napisze o nim prace doktorską.
-
@Fizyk-od-czapy Dziwisz się? On wie , że to ktoś od was. W poście jest napisane dokladnie to co wy o nim piszecie , to na bank nie jest przypadkowa osoba.
-
@Boa To co my o nim piszemy, czyli co? Że 70% wypowiedzi jest jego? Jest, wystarczy sprawdzić w statystykach forum. Że gdy ktoś ma odmienne zdanie, to zostaje zjechany? Prawdopodobnie zdążył się przekonać na własnej skórze.
To nie są jakieś szczególnie odkrywcze rzeczy, które na pewno świadczą o tym, że to ktoś od nas. I ja np. nie mam zielonego pojęcia kto to był. To, co on napisał, mógł napisać każdy.
Możliwe, że Realowi wydawało się, że to ktoś od nas. Jemu w ogóle dużo rzeczy się wydaje. Kiedy zacząłem swój kanał na YT, to gdzieś pisał, że już dobrze zna moją działalność w internecie... tyle że w tamtym momencie jeszcze żadnej "działalności" nie prowadziłem ️
Ale trochę zjeżdżamy z tematu.
-
@Boa
No dobra, Maruś, nie musisz się ukrywać. "On wie że to ktoś od was" czytasz w myślach? Czy jesteś nim.
Bo to, że jesteś "kimś od nich" to widać po twoich postach. A jednak nikt Cie za to nie banuje.
BTW chyba nie doczytałeś regulaminu forum "Gdzie żyjemy" w którym otwarcie przyznaje że "płaska ziemia" to spisek. A cale forum jest tylko po to by sie jego agenci mogli uczyć jak mówić o tych bzdurach. O w ten sposób: "Z założenia jest to „stowarzyszenie badaczy” gdzie Płasko-Ziemcy mogą wejść, nauczyć się czegoś albo powymieniać informacje na temat spisku płaskiej ziemi" -
@Boa uważasz że przypadkowa osoba nie zauważy że to paranoik?
Ma wszelkie objawy.
A 70% to użytkownik Dziąsło chyba niedoszacował. -
@Fizyk-od-czapy Ktoś skorzystał z twoich danych pisząc tam post i to jest dość jednoznacznie. Aczkolwiek jest jakiś % prawdopodobieństwa, że się mylę
-
@Boa zobaczę datę posta...
-
@JhnW Faktycznie nie zwróciłem uwagi na datę posta, zwracam honor
-
@Boa
Same te dane są wyświetlane na forum - wystarczy kliknąć na twórcę posta. Łatwo zwrócić na to uwagę z prostej przyczyny. Nieważne do jakiego wątku się nie udasz, to prawie w każdym większość postów należy do Marka. Nie trzeba zatem pochodzić z naszej grupki aby to wyłapać, a biorąc pod uwagę że ma to być forum, to finalnie wygląda to co najmniej dziwnie. -
@Fizyk-od-czapy napisał w Humor:
Temat na zabawne obrazki czy filmiki, niekoniecznie związane z płaską Ziemią
Zacznę:
Chyba coś mi umyka w tych komentarzach. Tam jest przynajmniej jeden ironiczny?
-
Ten post został usunięty! -
Ten post został usunięty!