Forum Płaska Ziemia

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Odpowiedzi na zaczepki Real Worlda

Ogólne dyskusje
    8
    14
    558
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jakubcjusz last edited by jakubcjusz

Screenshot_2022-05-26_at_09-00-36_Real_World.png

Marku, mylisz się (nie pierwszy raz z resztą). Nie jesteśmy sekciarzami. Jesteśmy tylko grupą ludzi, których opluwałeś, obrażałeś i wyszydzałeś, jednocześnie blokując nas na swoich kanałach, byle tylko nie wydało się, że tak naprawdę nie potrafisz odpowiedzieć na żadne merytoryczne pytanie o płaskiej ziemi (którą podobno badasz już od wielu lat - szkoda, że z fotela przed kompem, jak jakiś klawiaturowy wojownik...). A to wszystko dlatego, że odważyliśmy się wykazać parę błędów i kłamstw w Twoim rozumowaniu.

Fizyk od czapy 1 Reply Last reply Reply Quote 5
      • Fizyk od czapy
        Fizyk od czapy @jakubcjusz last edited by

@jakubcjusz Nie wiem o co mu chodzi, przecież forum już działa pod zmienioną nazwą http://gdziezyjemy.pl, zgodnie z planem 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • Fizyk od czapy
          Fizyk od czapy last edited by Fizyk od czapy

Real wrzucił filmik, w którym żali się na nasze przejęcie domeny (tzn. usiłuje udawać, że go to nie rusza, ale trochę wychodzi przy tym na wariata). No nic, ja nie o tym.

W tym filmiku Real mówi tak:

możecie (...) się wypowiadać na tym swoim forum, na którym między sobą sami będziecie pisać, co mi zarzucaliście - mówiliście że prowadzę forum, na którym sam się wypowiadam; to teraz Bartuś założył forum, na którym on sam pisze ze swoją resztą gangu trolli

No to porcja statystyk.
          Na dzień dzisiejszy, forum Real Worlda:

• zawiera 960 postów w 164 wątkach
          • z których 661 postów i 132 wątki napisał Real World.
          • Forum istnieje od lipca 2017, tj. prawie 5 lat.

Tymczasem nasze forum:

• zawiera 309 postów w 15 wątkach
          • z których 46 postów i 6 wątków napisałem ja,
          • najwięcej postów - 103 - napisał użytkownik Boa, z którym ewidentnie zupełnie nie zgadzam się poglądami na kształt Ziemi, ale jakoś nadal może tu pisać,
          • a forum istnieje od tygodnia.

Wygląda na to, że za jakieś 2-3 tygodnie to forum będzie miało więcej zawartości niż forum Real Worlda, czego serdecznie mu życzę.

(I mam nadzieję, że pojawi się tu więcej ludzi z którymi nie będę się zgadzał, bo dopiero wtedy możliwe są ciekawe dyskusje!)

ZJ B 2 Replies Last reply Reply Quote 1
          • ZJ
            ZJ @Fizyk od czapy last edited by ZJ

@Fizyk-od-czapy
            No cóż, jesteśmy gangiem troli.
            Pisałbym u Marka na jego forum albo na FB ale, on ma zwyczaj banować, za prawdę.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • B
              Boa @Fizyk od czapy last edited by Boa

@Fizyk-od-czapy Nie zgadzasz się z moimi poglądami dotyczącymi ksztaltu ziemi , uwierz że mnie rozbawiłeś do łez. Hahaha

• Powiedz mi proszę jakie ja mam poglądy na temat kształtu ziemi.
              Fizyk od czapy 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Fizyk od czapy
                Fizyk od czapy @Boa last edited by

@Boa Może się mylę, ale po dyskusjach tutaj i tym że podsyłałeś niebocentrystów sprawiasz wrażenie osoby co najmniej poważnie wątpiącej w kulisty kształt Ziemi - co już znaczy, że się nie zgadzamy.

Ale ok, nie zadeklarowałeś się wprost, więc być może z kimś innym nie zgadzałbym się bardziej 😉

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • B
                  Boa @Fizyk od czapy last edited by

@Fizyk-od-czapy Zadeklarowałem , że nie jestem plaskoziemca ani niebocentrykiem, Zadeklarowałem też , że będę podważać kulistość i dalej zamierzam to robić, robię to dla siebie dla swojego wyglądu.

Zamierzam podważać każdy aspekt otaczającego mnie świata jeśli tylko przyjdzie mi na to ochota , wszystko dla mojego wgladu , dowiedzenia się czegoś nowego czy też poznania nowych opinii.

Swoją drogą to ja rozkręciłem to forum 🙂

Tomasz Middle 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • Tomasz Middle
                    Tomasz Middle @Boa last edited by

@Boa napisanie komuś "spierdalaj śmieciu" to nie jest żadne "rozkręcenie" tylko chamstwo.
                    Lepiej byś podał JEDNĄ daleką obserwację która przeczy kulistości ziemi.

B Obserwator Światła 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                    • B
                      Boa @Tomasz Middle last edited by

@Tomasz-Middle Zasłużyłeś sobie na to obrażając mnie jako pierwszy, ty zrobiłeś to dyskretnie , Ja otwarcie.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Obserwator Światła
                        Obserwator Światła @Tomasz Middle last edited by

@Tomasz-Middle gdyby koza liznęła choć trochę wiedzy toby nie wskakiwała na pochyłe drzewo 🤔 czy jakoś tak

Tomasz Middle Maciej Białasek 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • Tomasz Middle
                          Tomasz Middle @Obserwator Światła last edited by

@Obserwator-Światła to było: "Na pochyłe drzewo, to i Salomon nie naleje".

Tomek Z. 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • Tomek Z.
                            Tomek Z. @Tomasz Middle last edited by

@Tomasz-Middle
                            Kto rano wstaje, ten leje jak z cebra.

• Maciej Białasek
                              Maciej Białasek @Obserwator Światła last edited by

@Obserwator-Światła NIE NIE NIE... to było:
                              "Gdyby kózka nie skakała, to by ślimak pokaż rogi"... czy też ccoś pomieszałem??? 😐

Obserwator Światła 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • Obserwator Światła
                                Obserwator Światła @Maciej Białasek last edited by

@Maciej-Białasek tu chodziło o kozę... galicyjską 😜

• First post
                                  Last post