Okołoreligijne przekomarzanki
-
@Maciej napisał w Okołoreligijne przekomarzanki:
A niby dlaczego "ksiądz nie powinien mieć wpływu na stanowione prawo"?
Bo...?Bo są sługusami obcego państwa, czyli Watykanu.
-
wygnany z miasta i zabity pod wielkim krzyżem strzałami z łuku i z karabinu.
Maciuś, daj jakieś żródło tego proroctwa z tym "karabinem" Łuk w proroctwie też jest dość podejrzany, ale z karabinem to już przesadziłeś
-
@ZeratulDG napisał w Okołoreligijne przekomarzanki:
wygnany z miasta i zabity pod wielkim krzyżem strzałami z łuku i z karabinu.
Maciuś, daj jakieś żródło tego proroctwa z tym "karabinem" Łuk w proroctwie też jest dość podejrzany, ale z karabinem to już przesadziłeś
Chodzi o tajemnice fatimską, łuki i karabiny już wtedy istniały.
-
@Highlander napisał w Okołoreligijne przekomarzanki:
Chodzi o tajemnice fatimską, łuki i karabiny już wtedy istniały.
Jeśli w pobliżu papieża zobaczysz gościa z łukiem, to wiedz, że coś się dzieje.
-
@Tomasz-Middle napisał w Okołoreligijne przekomarzanki:
Bo są sługusami obcego państwa, czyli Watykanu.
Zatem: ludzie opłacani przez obce koncerny też nie powinni mieć nic do gadania w polityce.
Bo są w kieszeni obcych organizacji, niekontrolowanych przez państwo polskie.
Jeżeli "ksiądz nie może bo jest sługusem Watykanu, obcego państwa", to ten kto bierze pieniądze od obcej kompanii też nie może, bo też jest sługusem i też jest pod wpływem.
Jeśli Twoje jest słuszne, to moje tym bardziej. -
Zatem: ludzie opłacani przez obce koncerny też nie powinni mieć nic do gadania w polityce.
To nie jest zła myśl. A ci którzy są nimi z całą pewnością i działają niewątpliwie na naszą szkodę (faceci w kieckach) to już na pewno.
-
@Maciej
Weź mnie uświadom bo widzę, żeś ekspert w tej dziedzinie, jaki jest dzisiaj ten Kościół Katolicki?
Ten prawdziwy, z prawdziwym Papierzem, czy już ten fałszywy podmieniony przez szatana po ukamienowaniu, zastrzeleniu z łuku i karabinu prawdziwego ? -
Każde prawdziwe proroctwo wypełnia się dokładnie tak, jak zapowiedziano. A nie "jakoś inaczej".
No Maciej, ponawiam pytanie:
Weź mnie uświadom bo widzę, żeś ekspert w tej dziedzinie, jaki jest dzisiaj ten Kościół Katolicki?
Ten prawdziwy, z prawdziwym Papierzem, czy już ten fałszywy podmieniony przez szatana po ukamienowaniu, zastrzeleniu z łuku i karabinu prawdziwego ? -
Możesz jechać. To będzie dopiero po tym, jak Kościół będzie z Rzymu wygnany, czyli po tym gdy wypełni się Trzecia Tajemnica Fatimska.
Widzę, że się odpowiedzi nie doczekam, zatem z cytatu powyżej wnioskuje, że wszystko z kościołem jest na razie ok.
Zatem wyjaśnij mi szanowny płaskoziemco, dlaczego twierdzisz, że Ziemia jest płaska wbrew temu co uznaje Kościół, gdyż Papież uznał oficjalnie zarówno teorie heliocentryczną jak i teorie wielkiego wybuchu jako w pełni zgodne z naukami Kościoła.
Mało tego, jednym z bardziej rozpoznawalnym fizyków teoretycznych na świecie jest ksiądz Michał Heller. -