Odpowiedzi na zaczepki Real Worlda
-
@Boa Może się mylę, ale po dyskusjach tutaj i tym że podsyłałeś niebocentrystów sprawiasz wrażenie osoby co najmniej poważnie wątpiącej w kulisty kształt Ziemi - co już znaczy, że się nie zgadzamy.
Ale ok, nie zadeklarowałeś się wprost, więc być może z kimś innym nie zgadzałbym się bardziej
-
@Fizyk-od-czapy Zadeklarowałem , że nie jestem plaskoziemca ani niebocentrykiem, Zadeklarowałem też , że będę podważać kulistość i dalej zamierzam to robić, robię to dla siebie dla swojego wyglądu.
Zamierzam podważać każdy aspekt otaczającego mnie świata jeśli tylko przyjdzie mi na to ochota , wszystko dla mojego wgladu , dowiedzenia się czegoś nowego czy też poznania nowych opinii.
Swoją drogą to ja rozkręciłem to forum
-
@Boa napisanie komuś "spierdalaj śmieciu" to nie jest żadne "rozkręcenie" tylko chamstwo.
Lepiej byś podał JEDNĄ daleką obserwację która przeczy kulistości ziemi. -
@Tomasz-Middle Zasłużyłeś sobie na to obrażając mnie jako pierwszy, ty zrobiłeś to dyskretnie , Ja otwarcie.
-
@Tomasz-Middle gdyby koza liznęła choć trochę wiedzy toby nie wskakiwała na pochyłe drzewo czy jakoś tak
-
@Obserwator-Światła to było: "Na pochyłe drzewo, to i Salomon nie naleje".
-
@Tomasz-Middle
Kto rano wstaje, ten leje jak z cebra. -
@Obserwator-Światła NIE NIE NIE... to było:
"Gdyby kózka nie skakała, to by ślimak pokaż rogi"... czy też ccoś pomieszałem??? -
@Maciej-Białasek tu chodziło o kozę... galicyjską
-
Niezupełnie zaczepka, ale poza tym to by tu pasowało Wrzuciłem też niemal identyczną odpowiedź na ten komentarz Reala jako post do społeczności na YT:
Po kolei:
-
Spamboty to faktycznie tragedia, sam administruję/administrowałem paroma forami i wiem że to ból. Jeśli jest tego za dużo na posprzątanie powiedzmy raz w tygodniu, to przydają się moderatorzy. Ale to najpierw trzeba by było mieć użytkowników, których się nie zbanowało...
-
1500 zł rocznie?! To chyba jakiś hosting na stronę z tysiące razy większym ruchem. Na takie forum spokojnie wystarczy choćby MD1 z oferty MyDevil za 200 zł rocznie, a i to jest spory overkill. W ostateczności można coś takiego hostować z Raspberry Pi z domu, za jednorazowy wydatek rzędu 300 zł (plus koszt łącza, ale podejrzewam, że za łącze Real płaci niezależnie).
-
"ilość osób wnoszących coś do forum można było policzyć na palcach jednej ręki" - gdybyśmy tylko mogli znaleźć jakiś czynnik, który to mógł spowodować...
Stęsknieni za forum Reala zawsze mogą podyskutować tu u nas, takiego banowania jak u Reala nie będzie
-