ziemia jest płaska czy okrągła ?
-
@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Paradne. Najpierw piszecie, towarzyszu, że to "my" (jacy my?
Tacy, takie kanalie:
Ty, MN, Tomasz Middle- to trzy kanalie z tego forum.
[Niektórzy inni też są złośliwi i mają złą wolę, ale wy przebijacie wszystkich w stopniu zwyrodnienia i degeneracji moralnej]Mogę odpowiadać tylko za siebie) zaczęliśmy obrażanie, a potem się asekurujesz, że trzeba by to jeszcze sprawdzić
Nie asekuruje się kanalio. Tylko napisałem, że to trzeba by sprawdzić. Ktoś kto np. czyta od niedawna nasze spory- musiałby to sprawdzić, by wiedzieć, że nie kłamię.
Tak, to wy pierwsi, wy-kanalie z poczuciem "wyższości" nad "płasokoziemcami" zawsze jako pierwsi zaczynacie bluzgać i posługiwać się epitetami pod adresem swych oponentów.
Dzięki Panu Bogu na końcu jednak wyjdą na jaw zamysły serc, intencje i pragnienia.
Nawet nie wiesz jak bardzo mam nadzieję, że tak właśnie będzie
Nie kłam po raz kolejny kanalio.
Z czego się cieszysz?
Z tego że wyjdzie na jaw Twoja przewrotność i obłuda, całe Twoje zakłamanie?@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Coś mądrego tutaj napisałeś?
Tak, ale nie zrozumiałeś i nie chce mi się powtarzać.
Powtórz swe "mądrości". Niech Ci się zachce!
Tak, są.
Miałeś ich wskazać, kłamczuszku
Np. ci nieliczni tutaj, którzy nie są po stronie kulo -skretynienia.
Napisałeś, że "wkrótce". Wg. słownika PWN wkrótce = niedługo.
Czy "wkrótce" znaczy "znać datę"?
Odpowiadaj kanalio!@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Znaczy, to tyle, że jest jakiś przedział czasowy, w którym mam umrzeć. Więc są dwie opcje, skoro użyłeś słowa "wkrótce". Albo nie rozumiesz jego znaczenia, albo mówimy o jakimś przedziale czasowym, który powinieneś być w stanie podać. Rozumiesz? Nie? To poproś jakiegoś przyjaciela, żeby Ci to przeczytał i wytłumaczył.
I Ty się dziwisz dlaczego uważam Cię za kanalię?
Właśnie dlatego: z uwagi na Twoje zakłamanie, obłudę i złą wolę.Jakoś nie słyszę psie Twojego szczekania.
Jakoś nie zauważam, byś odszczekiwał kłamstwo , że "ja powiedziałem że znam datę".Lecz wszyscy mogą zobaczyć jak na dłoni Twoją obłudę, że przekręcasz kundlu cudze wypowiedzi, a potem próbujesz kłamliwie się wywijać.
Chcesz przekonać ludzi rozumnych, którzy czasami tutaj trafiają, na to forum, że "wkrótce" to jest to samo co "znać datę"?
Powiadam Ci, lepiej być milczał i nic nie mówił.
Bo produkując się w ten sposób obnażasz tylko kim jesteś.@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Tak. Zdecydowanie słowa cywilizowanego człowieka.
Tak.
Człowiek cywilizowany mówi wprost, jak to mówią dzisiaj (językiem nowomowy) "jest asertywny".
Zwłaszcza gdy ma do czynienia ze złośliwą kanalią.
Rzeczy i osoby należy co do zasady nazywać po imieniu.[Wyjątki od zasady mogą być np. takie: ktoś jest kobietą, ktoś jest dzieckiem, ktoś jest chory na rozum...i inne. W przypadku rozmowy mężczyzny z mężczyzną jestem zwolennikiem mowy jednoznacznej, twardej, ALE PRAWDZIWEJ. Niektórzy mówią, że "słowa mogą zabić". Nieprawda, nie mogą. To czyn zabija, nie słowa. A pomiędzy słowem, a czynem jest przepaść. A jeśli ktoś jest tak subtelny i wrażliwy, że "słowa mogą go zabić" to niech nie staje do sporu, ale niech się wycofa. (Wy jednak stajecie, i złośliwie się odgryzacie, was więc to nie dotyczy! Słowo was nie zabije.) A jeżeli jakieś słowa "mogą zabijać" to raczej słowa kłamliwe i obłudne, fałszywie życzliwe i obłudnie "łagodne" (jak np. język "not dyplomatycznych", który za "pięknymi słówkami i kulturalnymi zwrotami" ukrywa niskie pobudki i popędy.]
Jestem zwolennikiem wolności słowa, a nie "gładkości języka".
"Gładki język" to język węża i jaszczurki.@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
A co do rozumny - nie rozumiesz jak działa montaż paralaktyczny, nie rozumiesz jak działają symulacje, nie rozumiesz jak działa refrakcja ani nie rozumiesz jak działa teodolit. To raczej nie wskazuje na człowieka rozumnego.
To jest Twoja defekacja mózgowa na mój temat.
Jest mniej warta niż to, co rano spłynęło w mojej toalecie.
[To co spłynęło może użyźnić glebę, przynajmniej teoretycznie, jeśli by spłynęło np. na pole orne. To natomiast co wychodzi z Twych ust (na mój temat), to samo zło i same szkody.]@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Udowodnij , że "to na pewno jest skrzydło".
Udowodnił to już Tomasz. To, że do Ciebie nie dotarło, to już nie moja wina.
Powtórz ten "dowód".
Na tym polegał ten "dowód", że "napisał że to skrzydło"?No to napisał. Ale gdzie dowód?
-
@Maciej napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Nie kłam po raz kolejny kanalio.
Nie kłamię. Nie jestem Tobą.
Powtórz swe "mądrości". Niech Ci się zachce!
Użyj wyszukiwarki. Niech Ci się zachce!
No ale kto. Konkretne loginy wstaw.
I Ty się dziwisz dlaczego uważam Cię za kanalię?
Nie, nie dziwię się. Nie jesteś w stanie wygrać dyskusji, więc tylko obrażanie mnie Ci zostało. Spoko. Rozumiem. Przekaż wyrazy współczucia ojcu.
Jakoś nie zauważam, byś odszczekiwał kłamstwo , że "ja powiedziałem że znam datę".
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Na to też nic nie poradzę.
Chcesz przekonać ludzi rozumnych, którzy czasami tutaj trafiają, na to forum, że "wkrótce" to jest to samo co "znać datę"?
No to kiedy to "wkrótce". Za tydzień, miesiąc, rok? Dostanę od Ciebie jakikolwiek konkret, czy obrażanie mnie to jedyne, co Ci zostało?
Powiadam Ci, lepiej być milczał i nic nie mówił.
Myślałeś, żeby się samemu zastosować do tej rady?
Człowiek cywilizowany mówi wprost, jak to mówią dzisiaj (językiem nowomowy) "jest asertywny".
Czyli jak ja Cię nazwę kłamliwym kundlem, to obrażam (mimo, że pokazywałem Ci dowody Twoich kłamstw). Ale jak Ty mnie tak nazwiesz, to jesteś "asertywny" (mimo, że dowodów moich kłamstw nie masz). Hipokryzja bije od Ciebie aż miło Ale dam Ci szansę. Kiedy skłamałem? Podaj konkretny cytat. Dawaj!
Wyjątki od zasady mogą być np. takie: (...) ktoś jest chory na rozum
Dobrze. Przekonałeś mnie. Będę dla Ciebie uprzejmy.
Jestem zwolennikiem wolności słowa, a nie "gładkości języka".
"Gładki język" to język węża i jaszczurki.Nic nieznacząca semantyka. Ale jeśli Ci to pomaga...
To jest Twoja defekacja mózgowa na mój temat.
To tylko Twoje, nic nie znaczące zdanie
Powtórz ten "dowód".
Użyj wyszukiwarki. No chyba, że jej używanie Cię przerasta (rozumiem, osoby z niskim IQ mogą mogą mieć z tym problem). Ja nie będę się powtarzał, bo to nic nie da - Ty jesteś zbyt zabetonowany w swoich poglądach. Nawet jaki widzisz, że coś zadaje kłam Twojej wierze w płaską ziemię, to udajesz, że tego nie ma. Ale w takim przypadku tylko odpowiedni lekarz może Ci pomóc - tutaj pomocy nie otrzymasz.
-
Tacy, takie kanalie:
[Niektórzy inni też są złośliwi i mają złą wolę, ale wy przebijacie wszystkich w stopniu zwyrodnienia i degeneracji moralnej]Dziękuję, miło mi!
A teraz, żebyś nie zapomniał (oczywiście pamiętasz, tylko oślizgły wężu omijasz temat jak tylko się da!!) druga podróż kapitana Cooka i źródło z którego korzystałeś pisząc, cytuję: "chodziło o jednorazowe opłynięcie" (Antarktydy). -
No ale kto. Konkretne loginy wstaw.
Użyj wyszukiwarki.
Czyli jak ja Cię nazwę kłamliwym kundlem, to obrażam (mimo, że pokazywałem Ci dowody Twoich kłamstw).
Nigdy mi nie pokazałeś żadnego dowodu na "moje kłamstwo".
Ale jak Ty mnie tak nazwiesz, to jesteś "asertywny"
Ty jesteś kanalią.
I wielokrotnie to wykazywałem.
Jak choćby to kłamstwo o mnie , że "twierdziłem że znam datę..."@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
o jest Twoja defekacja mózgowa na mój temat.
To tylko Twoje, nic nie znaczące zdanie
Nie, to jest prawda o Tobie.
Masz nasrane w głowie.
I wypowiadając się- defekujesz tym co masz w głowie.@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Nawet jaki widzisz, że coś zadaje kłam Twojej wierze w płaską ziemię, to udajesz, że tego nie ma.
Pokazałeś idioto choć jedno takie?
Jeszcze lepiej (bo twierdzicie, że "wiadomo że jest kulą"): pokazałeś jakiś "dowód na kulistość ziemi"?
Bo nie przypominam sobie.
Defekowałeś z kloaki (czyli ze swego mózgu) jakąś "symulacją".
Zapytany o szczegóły- uciekłeś od odpowiedzi.
[Sam jednak domagasz się szczegółów! Jak choćby tutaj, żebym Ci konkretne "nicki" osób podał]@jakubcjusz napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Ale w takim przypadku tylko odpowiedni lekarz może Ci pomóc - tutaj pomocy nie otrzymasz.
To Ty jesteś chory. Ty masz jezioro nieczystości pod czaszką.
-
Masz zaproszenie na kolejne forum obrzydliwych zadaniowców, sługusów NASA i szatana.
Wszyscy czekają tam na światło Twojej mądrości: -
Tacy, takie kanalie:
[Niektórzy inni też są złośliwi i mają złą wolę, ale wy przebijacie wszystkich w stopniu zwyrodnienia i degeneracji moralnej]Ej, a ja nie należę do tych najbardziej zdegenerowanych??
WTF, przecież przez taką opinię NASA obniży mi premię! -
@Highlander napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Ej, a ja nie należę do tych najbardziej zdegenerowanych??
WTF, przecież przez taką opinię NASA obniży mi premię!Czy to moja wina?
To się bardziej staraj.A tak na serio to największe honoraria od władców tego świata otrzymują wilki w odzieniu owczym. Najlepszy wilk odzieniu owczym to- z definicji- taki, którego każdy uważa za baranka, za "miłego człowieka", którego nikt nie podejrzewa o bycie wilkiem. Nie taki który się demaskuje.
Oszustwo jest tym lepsze im lepiej zamaskowane (nie traktowane jako oszustwo, ale uważane za prawdę) oraz im większa jest liczba nabierających się na oszustwo.
-
Jedynym "banem", który powinien istnieć na każdym forum jest opcja "ignoruj" do wykorzystania przez każdego uczestnika forum.
To nie możliwe, nie można pozwalać by szatańskie zwodzenie które przez ciebie przemawia miało ostatnie słowo. Wtedy idioci, którzy by to przeczytali mogli by dojść do wniosku że wygrałeś szatańska emanacjo. A skoro kłamiesz to trzeba ci to mówić. Bierność wobec zła to zło. Sam się nie zamkniesz.
-
No ale kto. Konkretne loginy wstaw.Użyj wyszukiwarki.
Użyłem. Nikogo takiego nie znalazłem. Wniosek: jak zwykle łżesz.
Nigdy mi nie pokazałeś żadnego dowodu na "moje kłamstwo".
Pokazałem. "GPS nie działa w samolocie". Po czym to odkręcałeś. I daruj sobie te wymówki, że "chodziło Ci o coś innego", bo to już żałosne się robiło, jak próbowałeś się wymigać. Drugie kłamstwo: "wkrótce umrzesz". Minęło parę miesięcy, czyli znacznie więcej niż "wkrótce". Ja wciąż żyję. Proszę bardzo. Minimum dwa kłamstwa. Przeprosisz teraz grzecznie, czy dalej będziesz łgał?
Ty jesteś kanalią.
Tylko w "dyskusji" z Tobą. Jakoś taki się wredny robię przy ludziach, którzy notorycznie łżą. Przepraszam.
Jak choćby to kłamstwo o mnie , że "twierdziłem że znam datę..."
No to co to znaczyło "wkrótce"? Tydzień, miesiąc, rok?
Masz nasrane w głowie.
I wypowiadając się- defekujesz tym co masz w głowie.Skoro dalej ze mną rozmawiasz, to znaczy, że musisz uwielbiać kąpanie się w g**nie.
Pokazałeś idioto choć jedno takie?
Jeszcze lepiej (bo twierdzicie, że "wiadomo że jest kulą"): pokazałeś jakiś "dowód na kulistość ziemi"?Tak, pokazałem Ci jak możesz sam to zweryfikować, żebyś nie musiał wierzyć mi na słowo. Stchórzyłeś.
Zapytany o szczegóły- uciekłeś od odpowiedzi.
To tylko Twoje urojenia. Nie chciałem Ci odpowiadać, żebyś sam sobie mógł zweryfikować. Tylko tyle.
To Ty jesteś chory. Ty masz jezioro nieczystości pod czaszką.
To Twoja, nic nie znacząca i mało kogo interesująca opinia. Ale próbuj dalej. Wierzę, że kiedyś uda Ci się napisać parę słów prawdy.
-
@Highlander napisał w ziemia jest płaska czy okrągła ?:
Masz zaproszenie na kolejne forum obrzydliwych zadaniowców, sługusów NASA i szatana.
Wszyscy czekają tam na światło Twojej mądrości:Czy to jest to samo miejsce (na discordzie) z którego mnie wypchnęliście?
-
Czy to jest to samo miejsce (na discordzie) z którego mnie wypchnęliście?
Nie, to jest zupełnie nowe ("konkurencyjne" do naszego), z którego (znając Ciebie) dopiero Cię wypchną