Co tu się dzieje?
-
@Fizyk-od-czapy pewnie się pomylił....
jako mistrz kanapek powinien otworzyć domenę "gdzie zjemy" -
Nie ma to jak zapomnieć o opłacie domeny i jeszcze przedstawić to jako celowa pułapka. W każdym razie, to że Marek rzekomo z własnej woli po tylu latach chciałby zrezygnować z kojarzoną nazwą na rzecz gdziezyjemy wydaje się być mało wiarygodne. Ale jeżeli jakimś cudem faktycznie to był jego plan, to wyszło mu to słabo.
-
@SatoruAki Też mi się nie chce wierzyć w jakaś "pułapkę" i dalej twierdzę,że odkupienie domeny to k....
-
@SatoruAki napisał w Co tu się dzieje?:
Nie ma to jak zapomnieć o opłacie domeny i jeszcze przedstawić to jako celowa pułapka.
Szczerze, to wątpię czy zapomniał, skoro jakoś w połowie miesiąca który miał na odnowienie jej ludzie pytali go w komentarzach na YT co z forum, a on im odpisywał. Bardziej przemawia do mnie hipoteza, którą rzucił ktoś na Discordzie (chyba @JhnW?), że celowo pozwolił jej wygasnąć, bo kupienie od nowa po wygaśnięciu byłoby tańsze.
Cóż, jak się chce przycebulić na kilkadziesiąt zł, to się czasem traci.
-
Tak, to była moja hipoteza. Czasem ludzie tak robią.
Inna rzecz, że to może być cenna lekcja życiowa dla Reala. Może ogarnie, że jak będzie się pluć na ludzi, to czasem mogą mu się lekko odwinąć, a to, że jest po drugiej stronie kabla nie zapewnia mu aż takiego immunitetu i wciąż są rzeczy które mogą mu pójść trudniej z powodu jego chamstwa. -
@Boa "Lekka złośliwość" moim zdaniem lepiej to oddaje - tym bardziej że nie zrobiliśmy nic, czego Real by nam sam nie umożliwił.
A za to jak nazwać banowanie wszystkich próbujących pokazać jakieś kontrargumenty i udawanie że żadnych kontrargumentów nie ma?
Zresztą w swojej paranoi odnośnie "trolli" i "agentów" Real nieraz banował na swoim forum nawet płaskoziemców...
I sam piszesz, że nie wierzysz w "pułapkę". To też sporo mówi odnośnie jego uczciwości. Można było napisać "kurczę, spieprzyłem sprawę, chciałem odnowić domenę taniej, ale mi ją złośliwcy podkupili"... Ale nie, trzeba tworzyć iluzję jakichś szachów 4D i pułapek Gość się sam ośmiesza w ten sposób.
-
@Fizyk-od-czapy
Rozumiem, to wiele wyjaśnia. W takim razie sprawa prezentuje się jeszcze ciekawiej. Ale z tym mówieniem że planowało się i tak zmienić nazwę domeny na coś tak niejakiego, co ostatecznie powstało, mnie powaliło. To się nazywa robienie dobrej miny do złej gry. -
@SatoruAki napisał w Co tu się dzieje?:
To się nazywa robienie dobrej miny do złej gry.
Nie powstrzymam się
-
@Boa napisał w Co tu się dzieje?:
@Fizyk-od-czapy
Mega słabe zachowanie, podkupić komuś forum w które włożył wiele pracy.Akurat Realowi, który jest chamem i faszystą, po prostu się należało. Moim zdaniem to świetna akcja
-
@Boa Ktoś na FB napisał Realowi, że czym on się przejmuje. Narzekał na wysokie opłaty, a teraz ma forum za darmo, gdzie nikt nie zamierza go banować. Jedyna różnica jest taka, że to Real nie będzie mógł banować. I o tą drobną różnicę właśnie chodzi. Real nie znosi krytyki i gdy ktoś dowodami podważa jego światopogląd. Dlatego się tu nie zarejestruje. Gdyby był taki uczciwy jak sam wmawia ludziom, to chyba nie byłby problem, prawda?
-
@jakubcjusz Ja widzę wasze podejście do ludzi kwwstionujacych kształt ziemi i wcale lepsi nie jesteście. Jest tu grupa osób i przesmiewczo podchodzicie do tematu.
-
@Boa No to niech wreszcie płaskoziemcy podejdą poważnie do tematu! Niech przedstawią cokolwiek! Tyle lat szukania, badania etc i co wiedzą? Jakiś działający model ruchu ciał niebieskich na niebie? Wytłumaczenie zaćmień i kwart księżyca? Czy kopuła istnieje? Na jakiej wysokości jest słońce i księżyc nad ziemią? Dlaczego mamy dwa bieguny nieba? Jak wygląda pole magnetyczne płaskiej ziemi?
Czy znasz kogoś, kto zna odpowiedzi na te pytania? A najlepiej kilka osób, które zgadzają się co do tych wszystkich twierdzeń?
-
@Boa tu nie chodzi o ludzi "kwestionujących kształt ziemi" ale o ludzi "demonstrujących własną niewiedzę"
-
-
Chłop nagrał film, na którym się spłakał, że forum zostało przejęte i że SKUPIAMY SIĘ NA NIM I NA JEGO ŻYCIU... oj doprawdy? A ja myślałem, że my tylko wyśmiewamy to, co on wygłasza. I wytykamy mu, że jest cenzorem, bo banuje tych, którzy mu nie przyklasną...
Ah ten mitomański Maruś... XDD -
@Boa Bardzo dobre zachowanie. Płaską Ziemię należy zwalczać.
-
@Fizyk-od-czapy Gratulacje! Dobra robota! XD
-
@Boa Jeśli wysrywy Płaskojebców nazywasz "pracą", to nie wiem, jak ci pomóc...
-
Liczba postów na tym forum właśnie przegoniła liczbę postów na forum Real Worlda - co nie było trudne, kiedy na forum pisze więcej niż jedna osoba i można się nie zgadzać ze sobą nawzajem. Ciśniemy dalej
-
-
Mała aktualizacja: od jakiegoś czasu nie dało się wstawiać na forum obrazków, ale dzisiaj chyba udało mi się to naprawić. Także jak coś, można znowu próbować
-