Frajerska zagrywka
-
Nie no jak widać nie dotarło haha
Chłopie katolicyzm istnieje tak samo jak płaska ziemia, a jedno jak i drugie dotyczy określonych poglądów.Istnie grupa ludzi z takimi poglądami i tu naprawdę jest nieważne czy katolicy mają racje, czy plaskoziemcy mają rację...
-
@Boa Jeśli według Twej opinii, płaska Ziemia istnieje tak jak katolicyzm, to wykorzystaj szansę na poznanie prawdy o kształcie planety, a nie boksuj się w postach.
Ja jestem pewien, że Ziemia jest kulista i nawet potrafię Ci pomóc to zobaczyć, ale to Ty najpierw musisz CHCIEĆ o nią popytać.
Śmiało, dawaj wątpliwości, a po tygodniu będziesz WIEDZIAŁ jak to z tą Ziemią jest. -
@foto-mielec Nie zmieniaj tematu, to co tu się odbywa to zwykłe chujostwo. Anologia z katolikami była świetna. Bo wchodzi człowiek na forum katolickie, a okazuje się, że trafia na forum ateistyczne z całym stadem ateistów czekających z pianą w pysku by przekonać katolika do swojej racji.
Nieważne jest kto ma rację odnośnie kształtu ziemi , rozumiesz? To jest w tym temacie nieważne ! Temat tego nie dotyczy.
-
Widzicie, Maruś miał rację z tym banowaniem
wystarczy wpuścić na forum płaskoziemca i zaczyna się...
zwykłe chujostwo.
-
@Boa to załóż forum płaskoziemskie.
Wiesz jaki jest problem? Nikt z płaskoziemców nie ma kompetencji aby takie forum poprowadzić. Albo wyłożą się na etapie zakładnia forum jako takiego, albo ze względów charakterologicznych zorganizują forum takie, jakie Real ma - to nie jest forum płaskoziemskie tylko forum jednego płaskoziemcy gdzie wszystko odchylające się od linii partyjnej Reala jest banowane. -
@JhnW Czy ja jestem jestem plaskoziemca , że mam takie forum zakładać? Widzę, że dalej trwa manualną walka z płaska ziemią...
Nie dociera xd
-
@Boa Ty nawet w kwestii "jakie są moje argumenty za konkretnym kształtem Ziemi" jesteś kwintesencją "nie wiem ale nie wydaje mnie się". W konkretnej polewie obficie obsypanej kruszonką pospolitego chamstwa, rodzynku.
-
@Boa jeśli coś wygląda jak zwolennik płaskiej ziemi, zachowuje się jak zwolennik płaskiej ziemi, działa jak zwolennik płaskiej ziemi to w pełni uprawione jest stwierdzić, iż jest to zwolennik płaskiej ziemi
-
O ile wykupienie domeny nie było czynem do końca eleganckim, to nie było też w tym nic nielegalnego ani niemoralnego - choć sam bym na coś takiego się raczej nie zdecydował. Czymś niemoralnym byłoby dopiero to, gdyby na wskazanym forum omawiano coś innego niż "płaska ziemia". A przecież to jest główny temat, jaki jest tu dyskutowany.
Nie widzę sensu w argumencie, że jeżeli jest w nazwie forum "płaska ziemia", to z automatu powinno być ono prowadzone przez zwolenników takiej tezy i tylko i wyłącznie dla osób które chcą takie treści otrzymywać. Poza tym, faktycznie coś tutaj można pogadać na ten temat - w przeciwieństwie do forum Reala, gdzie banował nie tylko osoby sceptyczne co do jego tez, ale i ludzi mających w wielu aspektach poglądy podobne do niego, ale nie w 100%. Zwykle dla Marka jest to już wystarczający pretekst do atakowania personalnego, pouczania i blokowania. Na zakończenie jeszcze dodam, że tak naprawdę forum Marka jest może w połowie ( jeżeli nie mniej ) forum o płaskiej ziemi. Nie brakuje tam tematów znacząco odbiegających od głównego wątku - odnośnie negowania Holokaustu, promowania wegańskiej diety, sceptycyzmu do szczepień, polityki międzynarodowej itp. Nawet jeżeli ktoś uważa że ziemia jest płaska, to niekoniecznie może liczyć na to że się odnajdzie na forum Reala. Jeżeli ma w jakimś aspekcie nieco odmienne spojrzenie i to niekoniecznie związanym z kształtem ziemi, to raczej prędzej niż później wyleci zbanowany, a na pożegnanie otrzyma garść obelg. -
@JhnW Tumanie jasno pisałem, że nie jestem plaskoziemca i nie przedstawiłem, żadnych argumentów za płaska ziemią.
-
@Boa po pierwsze - grzeczniej.
Po drugiej to dość znamienne, że akurat wziąłeś to do siebie -
@SatoruAki Jak ateiści by prowadzili forum katolicy To wszystko byłoby ok tak ? Bo tematem jest zachowany xdd
-
@JhnW No co oznacza , że nie podoba mi sie nazywanie mnie plaskoziemca madralo ? Haha
-
@Boa napisał w Frajerska zagrywka:
@SatoruAki Jak ateiści by prowadzili forum katolicy To wszystko byłoby ok tak ? Bo tematem jest zachowany xdd
Forum nazywa się "Forum Płaska Ziemia" a nie "Płaskoziemianie" - wtedy analogia z forum katolicy miała by większy sens. Z nazwy nie wynika że ma być to miejsce gdzie wszyscy się z tą tezą zgadzają, a faktem jest że ten temat jest tutaj dyskutowany. Po prostu za dużo dopowiadasz sobie sam w tym co na forum o takiej nazwie ma być. Może być forum gdzie są same osoby przekonane odnośnie podanej tezy, może być forum gdzie osoby o przeciwnym spojrzeniu na wskazany temat dyskutują, a może być forum z osobami w kontrze do tezy - opcji jest wiele.
-
@SatoruAki Dobra to forum , Katolicyzm, a tam sami antykatole ateisci xd daj spokój
-
@Boa
Jeżeli otwarcie jest podane czym jest forum ( a w sumie jest ), jaki jest jego cel ( jest to podane) i kto je założył i jakie ma poglądy ( co też ma miejsce ), to nie widzę co jest Twoim zdaniem problemem - na pewno nie jest to pułapka na nikogo. Nawet średnio rozgarnięty człowiek się zorientuje i podejmie decyzję czy jest sens tu przychodzić, czy też nie. Nazwa forum mówi tylko co jest tu omawiane, a niekoniecznie to kto ma prawo je prowadzić i kto ma tu przychodzić. Wskazane przez ciebie analogie nie są trafione - ani ta z policją i złodziejami, ani ta z katolikami, ani ta z klubem piłkarskim. -
@SatoruAki Jeszcze dołoże to że było to forum plasloziemske , oczywiście że dla ciebie nic nie jest nie tak...
-
Swoją drogą ciekawe, że używasz analogii religijnej? Skoro a być to poważny, naukowy temat to nie powinien budzić emocji, ani określać ludzi jako "anty" a po prostu opozycji naukowej.
-
@Boa napisał w Frajerska zagrywka:
Nieważne jest kto ma rację odnośnie kształtu ziemi , rozumiesz?
Otóż właśnie istotą tego forum (teraz) jest pokazanie WSZYSTKIM chętnym jaki ma kształt nasza planeta.
Wiedza o kulistości planety jest prawdą, a informacje na temat jej płaskości zwykłymi manipulacjami lub źle zinterpretowanymi faktami.Dlatego ważne jest, że teraz na TYM forum można się o tym kształcie dowiedzieć.
Musisz pogodzić się z faktem, że termin "płaska Ziemia" jest oszustwem, kłamstwem i nic tego nie zmieni.
I nie można tutaj pozostawić tego pod wiarę lub niewiarę, bo zwyczajnie kulisty kształt jest prawdą - wiedzą.Nie chcesz chyba powiedzieć, że osoby szukające informacji o płaskiej Ziemi nie są zainteresowane poznaniem prawdy, a tylko szukają dyrdymałów i bzdur jakiegoś "eksperta".
-
@foto-mielec Najważniejszą istotą jest to , że zostanie tu tylko wasza grupa bo to co tu zrobiliście jest niepoważne.