Maciejowy chaotyczny megawątek
-
@Highlander napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
Widocznie Duch Święty zapomniał im o tym powiedzieć.
No chyba, że przemilczał temat, bo sam nie wiedział jaka jest prawdaWszystko ma swój czas.
Czy potrafisz "w tej chwili wypowiedzieć całą prawdę jaka istnieje"?
Powiadam Ci: nie wystarczy Wieczności by wypowiedzieć całą Prawdę.
Cóż Cię więc tak oburza, że Skład Apostolski jest taki jaki jest?
Duch prowadzi Kościół Katolicki. Duch Święty.
Wszystko ma swój czas, każdy dogmat ma swój czas na uroczyste wypowiedzenie.Niebawem będzie ogłoszony dogmat o Matce Najmliszej, Matce Bożej, Ukochanej Matce, Współ-Odkupicielce rodzaju ludzkiego.
Wtedy dopiero zacznie się zgrzytanie zębami.
Wtedy się zacznie. -
@Maciej Nie każ się poganiać! Czekam na datę mojej śmierci. Masz choć odrobinę odwagi w sobie? Uczciwości? Czy jednak te pojęcia są Ci obce. Dlaczego zawsze uciekasz od odpowiedzi? Żona potem bielizny nie może Ci doprać, czy co?
-
@Tomasz-Middle napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
Czyli to że wskazałem ci logiczny bezsens to mnie potępia?
Cóż ty diable wykazałeś oprócz własnej nędzy?
-
@Maciej napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
Cóż ty diable wykazałeś oprócz własnej nędzy?
Jeśli popierdolony człowieku nie potrafisz wskazać gdzie tkwi błąd mojej logicznej wypowiedzi, to bezsprzecznie wykazałem.
-
Prawdę się ODKRYWA.
Co równie dobrze może znaczyć, że więcej tej prawdy odkryło do tej pory prawosławie, protestantyzm czy choćby któryś z telewizyjnych, jutubowych kaznodziei. Nie masz żadnych gwarancji poza własnym obłędem, że kk nadal jest, czy kiedykolwiek był w posiadaniu prawdy. Równie dobrze mogli ją mieć arianie czy koptyjczycy, nie zapominaj też o oryginalnym narodzie wybranym
, równie dobrze teraz mogą ją mieć fani wielkiego potwora spaghetti
.
-
@M-N napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
wielkiego potwora spaghetti
A gdzie wielkie litery!? Wielkiego Potwora Spaghetti! Nienawiść do naszego Stwórcy aż się z Ciebie wylewa. Za takie obrazoburstwo wkrótce trafisz do piekła, a tam będą tylko ziemniaki!
-
@jakubcjusz No właśnie, ja przepadam za jego siostrą Mniamuśną Pyzą
.
-
Niebawem będzie ogłoszony dogmat o Matce Najmliszej, Matce Bożej, Ukochanej Matce, Współ-Odkupicielce rodzaju ludzkiego.
A kiedy będzie ogłoszone to bluźnierstwo?
Bo to bluźnierstwo, współ-odkupicielka to bluźnierstwo przeciw duchowi, nigdy nie będzie odpuszczone, wiesz o tym, prawda diable? -
Niebawem będzie ogłoszony dogmat o Matce Najmliszej, Matce Bożej, Ukochanej Matce, Współ-Odkupicielce rodzaju ludzkiego.
A kiedy będzie ogłoszone to bluźnierstwo?
Bo to bluźnierstwo, współ-odkupicielka to bluźnierstwo przeciw duchowi, nigdy nie będzie odpuszczone, wiesz o tym, prawda diable?Matka Boża jest Współ-Odkupicielką człowieka.
To jest prawda.Diabła najłatwiej rozpoznać po nienawiści do Matki Bożej.
Egzorcyści stosują nawet taki test gdy chcą się upewnić, że wygnali diabła, że już go nie ma w człowieku; proszą egzorcyzmowanego o wypowiadanie aktów chwalących Matkę Bożą lub o modlitwę różańcową. Jeśli osoba egzorcyzmowana odmawia, nie chce lub nie potrafi wypowiedzieć, to znaczy że diabeł wciąż jest w egzorcyzmowanym.
Okazuje się, że diabeł w ogóle nie jest zdolny do Ave Maryja!
Zresztą ty diable to wiesz. Ale piszę dla innych, dla ludzi dobrej woli.
-
Ave Maryja, zakłamana gnido. Teraz przeproś za nazywanie mnie diabłem
-
Zresztą ty diable to wiesz. Ale piszę dla innych, dla ludzi dobrej woli.Czyli nie reaguje na święte imię Jahwe, nie reaguje na Jezus, a reaguje na Ave Maria?
No to żeś bluźnierco popłynął teraz... -
Egzorcyści stosują
Widzę że masz bliskie kontakty ze swoim papą luckiem.
-
Diabła najłatwiej rozpoznać po nienawiści do Matki Bożej.
Egzorcyści stosują nawet taki test gdy chcą się upewnić, że wygnali diabła, że już go nie ma w człowieku; proszą egzorcyzmowanego o wypowiadanie aktów chwalących Matkę Bożą lub o modlitwę różańcową. Jeśli osoba egzorcyzmowana odmawia, nie chce lub nie potrafi wypowiedzieć, to znaczy że diabeł wciąż jest w egzorcyzmowanym.
Okazuje się, że diabeł w ogóle nie jest zdolny do Ave Maryja!Pie%$#^isz jak potłuczony.
Wcześnie pisałeś że diabeł jest najsprytniejszy i najbardziej inteligentny.
Gdyby tak było, to by udawał i odśpiewał Ave Maryja najlepiej na świecie -
@jakubcjusz napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
A gdzie wielkie litery!? Wielkiego Potwora Spaghetti! Nienawiść do naszego Stwórcy aż się z Ciebie wylewa. Za takie obrazoburstwo wkrótce trafisz do piekła, a tam będą tylko ziemniaki!
Nasza rodzima wiara jest lepsza niż ta z Italii, dlatego zamiast Wielkiego Potwora Spaghetti wolę naszego Wielkiego Potwora 1000 Potraw z Ziemniaka!
-
Czyli nie reaguje na święte imię Jahwe, nie reaguje na Jezus, a reaguje na Ave Maria?
Tak.
Nienawiść do Matki Bożej jest w diable nawet większa, niż do Boga.
To, że został pokonany przez Pana Jezusa, Boga-Człowieka, to boli diabła.
Ale to, że został pokonany przez Niepokalaną, która nie jest Bogiem i nawet nie jest mężczyzną, ale Niewiastą, to najbardziej drażni pychę szatana.Gdy przypomina się diabłu, że przegrał z Bogiem- to nie lubi.
Ale gdy przypomina się mu, że pokonała go słaba Niewiasta- to tego nie znosi najbardziej.Diabeł nie jest zdolny do wychwalania Matki Bożej.
Tak jak ty diable.
Lecz diabeł bluźni przeciw Bożej Matce.
Jak ty szatanie.@Tomasz-Middle napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
Czyli nie reaguje na święte imię Jahwe,
"Jahwe"- to czczą sekty. Np. Świadkowie Jehowy.
nie reaguje na Jezus
Nie mów "Jezus", tylko Pan Jezus.
To nie jest Twój kolega, diable.
Tylko twój Bóg. -
Pie%$#^isz jak potłuczony.
No przecież o to chodzi, żeby pierdolił jak największe głupoty
-
Gdyby tak było, to by udawał i odśpiewał Ave Maryja najlepiej na świeciePycha diabła jest większa niż jego "inteligencja".
-
@Maciej Ave Maryja ci jeszcze raz, skretyniała, zakłamana gnido. Po raz drugi ci udowodniłem, że nie ma we mnie diabła. Gdzie te przeprosiny za nazywanie mnie takowym, patologiczny kłamco
?
Maciuś, poważne pytanie: naprawdę nie dociera do ciebie, że każdym postem udowadniasz, że jesteś najprawdopodobniej najbardziej zakłamanym idiotą, jakiego ta planeta nosi
?
-
Gdyby tak było, to by udawał i odśpiewał Ave Maryja najlepiej na świeciePycha diabła jest większa niż jego "inteligencja".
A tak naprawdę, diabeł nie jest zdolny do Ave Maryja, bo nie istnieje
-
@M-N napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:
Ave Maryja ci jeszcze raz, skretyniała, zakłamana gnido. Po raz drugi ci udowodniłem, że nie ma we mnie diabła.
Szydząc z Matki Bożej, bluźniąc Jej, diable?