Kolejna religijna sraczka
-
@Maciej napisał w Kolejna religijna sraczka:
zwykli ludzie zauważyli że z zasady widać dużo dalej
Z zasady? Ty bezmózgi planktonie! Gdzie masz dowód na swoje kłamstwa. Z zasady to ty bredzisz i przekręcasz, bo ciebie prawda boli. Nędzna kreaturo.
Zwykli ludzie, nie odróżniają tego co widzą od tego co spodziewają się zobaczyć. A ty kłamliwa gnido powielasz te kłamstwa.
Rozumem, że komuś się wydaje i popełnił błąd. Ale czyjeś chce to nie jest dowód na jakąś inną średnicę ziemi a już płaską w szczególności. Pomiary, wskazują na to, że wzrok ludzi oszukuje.
-
To właśnie dlatego się zaczęło, z tego powodu się zaczęło („odrodzenie płaskiej ziemi”): że zwykli ludzie zauważyli że z zasady widać dużo dalej niż byłoby widać na „kuli o promieniu ok 6371-7378km”.
Nie, nie od tego. Zaczęło się od tego że zjeby religijne dostały dostęp do internetu i zaczęli rozpowszechniać te kłamstwa.
-
właśnie dlatego się zaczęło, z tego powodu się zaczęło („odrodzenie płaskiej ziemi”)
Zaczęło się od tego, że takie religijne zjeby, które przeczytały jedną w życiu książkę, daną im do wierzenia. Bezczelnie twierdziły że Ziemia jest płaska, przykryta firmamentem z polerowanego na lustro metalu.
No ale te ameby intelektualne, te aroganckie kłamliwe mendy zapomniały, że jak się coś twierdzi to trzeba mieć dowód. A mają tylko "ja tak chce".
No i takie dno moralne jak ty potem poświadcza nieprawdę. I mówi, że "wie bo miał objawienie"! Może pomyliłeś normalny program z reklamą?Idziesz w zaparte jak byle złodziejaszek : złapany za rękę podczas kradzieży zaprzecza że to jego ręka
A wiesz że złapałeś mnie na kłamstwie bo?
Ale to ty kłamiesz. Religia oduczyła cie myślenia, przecież ty masz na tacy podane wszystkie odpowiedzi. Nawet te które nie są nawet zbliżone do rzeczywistości. Ty ścierwo kłamiesz, że to co głosisz to prawda. To Ciebie za każdym razem ktoś łapie za rękę i mówi "sprawdzam, pokaż dowody na swoje tezy". A ty nie masz nic oprócz obłąkania. -
@Tomasz-Middle napisał w Kolejna religijna sraczka:
„Mój”?
No tak. Trump to taki szurek jak ty.
To Ty jesteś obłąkańcem. Co gorsze: kłamliwym, przekręconym gnojem.
Więc pierwsza myśl że twój.
Przyszła ci do głowy.
Ale jako śmieć moralny, kłamca i nadęty pyszałek będziesz łgał „sam odkrywam, sam wymyślam”
Niczego „sam nie wymyślasz” głupku, lecz jest ci podawane przez diabła i za tym idziesz, bo takie twoje „chcę”.
Tego zaś co prawdziwe nie chcesz.
Bożą Prawdę odrzucasz.Poza tym, wysyłasz materiały niejakiego Stew Petersa i nie wiesz kim on
Nie wiem, zupełnie nie wiem. Kilka dni temu na niego trafiłem
jest i kogo gości?
Kogo?
Mam uwierzyć że na jego ścierwo show trafiłeś "przypadkiem"?
Uwierzysz w to w co chcesz uwierzyć, moralny oborniku.
Nie, nie „przypadkiem”, nie ma przypadków tylko Znaki.
Trafiłem, o ile dobrze pamiętam wpisując w wyszukiwarkę (rumble, bo YouTube jako kompletne lewackie ścierwo manipuluje, ukrywa, daje na koniec, na początku wyrzuca szyderczy chłam) hasło „flat earth” .Moralne ścierwa do sądu !
Biegiem marsz.Skoro twierdzicie, że „on kłamie rozpowszechniając informacje, że katastrofa Challengera była ustawką i sześć ofiar wciąż żyje”, to biegiem marsz do swoich kolegów z zagranicy!
Do tych, z którymi jesteście w jednej grupie (np sponsorowani z jednego źródła).
I mówić im aby natychmiast podali sprawę do sądu. Wszak jeżeli katastrofa była, to rozpowszechnianie tego typu informacji jest draństwem, krzywdą dla rodzin ofiar, szyderstwem z narodowej tragedii i lżeniem dobrego imienia agendy rządowej (NASA).Jesteście jedną grupą rozsianą po świecie na usługach władców tego świata. [Jak np Fizyk jeździł po świecie, by spotkać się z kanalią i kłamcą o nicku Woolfie6020]
Zatem: biegiem marsz do swoich zagranicznych kolegów i do waszych mocodawców!
I pytać się „dlaczego jeszcze te kanalie jak jakiś tam BigosPiotrowy (czy GulaszPiotrowy) nie mają wytoczonych procesów sądowych?”I nie wykręcać się szmaciarze tym, że „gołodupcy, nie dałoby się wyciągnąć dużego odszkodowania”, bo z tego typu przedsięwzięcia jak BigosPiotrowy dałoby się na pewno wyciągnąć miliony $, jeżeliby udało się takiemu udowodnić łgarstwo.
Nie ma przypadków, trafiłeś tam bo podzielasz jego szurskie poglądy.
Szurek jesteś ty.
Ale co o wiele gorsze jesteś moralną kloaką: kłamliwy, złej woli, wynaturzony, złośliwy. -
@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
zwykli ludzie zauważyli że z zasady widać dużo dalej
Z zasady? Ty bezmózgi planktonie! Gdzie masz dowód na swoje kłamstwa.
Np. tutaj pokazywałem wiele przykładów takich różnych obserwacji.
Ale ty jako kanalia, jak złodziejaszek idziesz w zaparte, mówisz "nic nie widziałem!".@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Z zasady to ty bredzisz i przekręcasz, bo ciebie prawda boli. Nędzna kreaturo.
To ciebie gnoju boli i mnie przypisujesz to co sam masz.
Ludzie diabła tak mają: swoje lęki zrzucają na innych.
Mają tak, bo diabeł tak ma.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Zwykli ludzie, nie odróżniają tego co widzą od tego co spodziewają się zobaczyć.
I wyszło szydło z worka. Na tym bazujecie. Dzięki temu manipulujecie ludźmi. Tę słabość łudzą ("chciejstwo") wykorzystujecie.
Bo wy, jako "niezwykli", jesteście "inni lepsi" i wy "kreujecie rzeczywistość".
Posrańcy mózgowi.Ale mylisz, się. Ludzie prości, wierzący w Boga nie okłamują samych siebie.
I mówią tak tak; nie nie.
Jak widzą i jak słyszą, tak mówią, tak jak JEST.
Nie tak jakby "chcieli żeby było".Nie wszyscy poddają się waszym manipulacjom. Np. "płaskoziemcy"- nie. Dlatego ich tak zajadle atakujecie i wyśmiewacie.
Moralne dna.
Przyjdzie na was kara Boża.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Pomiary, wskazują na to, że wzrok ludzi oszukuje.
Zamknij mordę, kłamliwy gnoju!
Bo wielokrotnie okazywano ci tu pomiary przeczące twemu kłamstwu.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Zaczęło się od tego, że takie religijne zjeby, które przeczytały jedną w życiu książkę, daną im do wierzenia.
Zjebem ty jesteś. Przyswój sobie to, szmato.
Zaprawdę powiadam ci: jeżeli nie przyznasz się przed samym sobą i przed ludźmi, że Prawdą jest to co ja o tobie piszę, nie będziesz mógł być zbawiony.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Bezczelnie twierdziły że Ziemia jest płaska, przykryta firmamentem z polerowanego na lustro metalu.
"Bezczelnie"?
Pan Bóg też jest "bezczelny", objawiając to że jest sklepienie nieba już w pierwszych słowach Biblii?
Bezczelny, nadęty głupcu, żałosny pyszałku: już idzie na ciebie kara Boża.
No ale te ameby intelektualne, te aroganckie kłamliwe mendy zapomniały, że jak się coś twierdzi to trzeba mieć dowód.
Żadnego zdania prawdziwie nie potrafisz napisać. Ani jednego.
To ty głuptaku zapomniałeś, że wypowiadać można dowolne rzeczy. A co to? Hipotez nie wolno wypowiadać?Ale, jeżeli jak głupku twierdzisz "trzeba mieć dowód", to poproszę o dowód na "Kulę ziemską", na "czarne dziury", na "wielki próżny kosmos", na to co "jest w środku gwiazd".
Bezczelne nadęte, żałosne głupki!
Sami wypowiadacie nieudowodnione hipotezy, własne rojenia, rojenia swych chorych rozumów, swój obłęd i jeszcze żądacie, by "wszyscy traktowali te wypowiedzi (ich treść) jak wiedzę, jak fakt, jak pewnik"
Co za diabelska bezczelność!Już idzie na was kara Boża.
No i takie dno moralne jak ty potem poświadcza nieprawdę. I mówi, że "wie bo miał objawienie"!
Dlatego właśnie będziesz potępiony, śmieciu.
Nie tylko ja, ale i ty śmieciu !
Ty także masz (w sobie) Boże Objawienie.
Bo KAŻDY MA.
Lecz dusisz w sobie, tłumisz, wedle swego "chcę".
I kłamliwie mówisz do innych "wcale nie mam".Oto "coś" (Duch Boży) podpowiada ci "a może Biblia jest Prawdą, a co jak jest prawdą, co jeśli okaże się, że jest Prawdą?"
Taka myśl pojawia się w tobie.
Lecz ty odrzucasz swoim "chcę".
Bo inne "coś" (diabeł) podaje ci "eee , nie bądź śmieszny, latamy w kosmos, jest XXI wiek, to śmieszne opowieści nieuczonych pastuchów".
I za tym idziesz, to wybierasz.Na żadne nie masz dowodów, żadnej tzw. "wiedzy" nie masz.
Ani nie masz dowodu na to, że "Biblia to nieprawda".
Ani nie masz dowodu na to, że "kosmos to prawda".
Byłeś kiedyś "w kosmosie"?Lecz ty tak wybierasz wedle swego "chcę", swej perwersyjnie wynaturzonej woli, swej złej woli:
Gdy słyszysz Prawdę z Księgi Rodzaju to wybierasz "eee, nie nie, ha ha ha...."
A gdy słyszysz "kula ziemska, wielki kosmos, wielki próżny" to tak: "o to to! tak tak, to jest to, tak właśnie tak'Dlatego będziesz potępiony.
Z powodu swego zwyrodniałego "chcę", swej złej woli.
Bo w Prawdę nie chcesz wierzyć, ale w fałsz- tak.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Ty ścierwo kłamiesz, że to co głosisz to prawda.
Nie kłamię.
Dlatego będziesz potępiony.
Bo nie poznajesz Prawdy i Prawdę odrzucasz.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
To Ciebie za każdym razem ktoś łapie za rękę i mówi "sprawdzam, pokaż dowody na swoje tezy".
Brak dowodów (nieokazanie dowodów) nie jest "dowodem na fałszywość" (wypowiadanej tezy).
Elementarz rozumu.
Ucz się elementarza myślenia!@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
A ty nie masz nic oprócz obłąkania.
Okazałem wam dowody na to, że ziemia nie jest "kulą o promieniu ok 6371-6378 km lub czymś do takowej zbliżonym, np. jakąś tzw. 'geoidą' "- obserwacje powierzchni ziemi wykluczające istnienie krzywizny powierzchni ziemi zgodnej z krzywizną ww kuli.
Obłąkańcem ty jesteś.
Zaprawdę powiadam Ci: jeżeli przed sobą i przed ludźmi nie wyznasz (szczerze!, zgodnie z tym jak myślisz!) że jesteś obłąkańcem, to pójdziesz do piekła.
Tak mi Pan Bóg objawił o Tobie. -
Moralne ścierwa do sądu !
Biegiem marsz.
Skoro twierdzicie, że „on kłamie rozpowszechniając informacje, że katastrofa Challengera była ustawką i sześć ofiar wciąż żyje”, to biegiem marsz do swoich kolegów z zagranicy!
Do tych, z którymi jesteście w jednej grupie (np sponsorowani z jednego źródła).Za powyższe kłamstwo o sponsorowaniu też można iść do sądu.
Ale życie jest za krótkie, żeby sądzić się z Maciejem Zjebem Religijnym. -
Np. tutaj pokazywałem wiele przykładów takich różnych obserwacji.
Tak, widziałem. Po pierwsze to nie były obserwacje "z zasady" tylko w szczególnych warunkach gdy się światło uginało w dół bardziej niż zwykle. A po drugie udało Ci się parę razy pomylić to co widać z tym co chciałbyś zobaczyć. Zaslanialeś się przejrzystością powietrza. No ale ono z zasady jest jakie jest a jak wyjątkowo ma wyższą przejrzystość to widać wyraźniej. A z zasady to kłamliwy gadzie nie znaczy przy wyjątkowych okolicznościach.
Z zasady to powinno być widać z Himalajów Ururu w Australii i górę w Afryce. W całości. A nie widać mimo że na tych wysokościach powietrza jest mało a reszta cząstek lata niżej. Mylisz "dowody" z twoim "ja chce"Bo wy, jako "niezwykli", jesteście "inni lepsi" i wy "kreujecie rzeczywistość".
Ale z ciebie próżny typ. Ty kreujesz rzeczywistość i tobie podobni. Widzą kawałek chmury i krzyczą "patrzcie widać Grecję z Florydy! Płaska ziemia udowodniona" Zwykli ludzie nie odróżniają tego co widzą od tego co chcą widzieć. Takie zakłamane mendy jak Ty, powtarzają to jako dowód. A jedyne co trzeba zrobić to zadać sobie pytanie "a jeśli się mylę i ten widok tylko przypomina to co chcę zobaczyć?"
A co, prawda boli? Dyskutujesz z faktami. 10 cm to 10 cm nie ma znaczenia ile razy będziesz mówił, "że przecież widać że nie".
Sam zamknij mordę gnoju. Nie będziesz mnie cenzurował.Pan Bóg też jest "bezczelny", objawiając to że jest sklepienie nieba już w pierwszych słowach Biblii?
Ty to powiedziałeś. Mnie nie pytaj. Ja objawień nie mam. To ty twierdzisz że jest jakieś "sklepienie".
Oprócz tego, że ślepo wierzysz w to co ktoś przetłumaczył z wcześniejszych przekazów ustnych w najlepszym przypadku. A może to być taka sama historia jak z Mojżeszem i jego wymyślonymi 10 przykazaniami z których KK zrobił 9 dla zmyłki rozbijając ostatnie na dwa. Też nie masz dowodów.
Tylko głupio Ci przyznać że Cię wąż wiary opętał.Bezczelny, nadęty głupcu, żałosny pyszałku: już idzie na ciebie kara Boża.
Jezus prorokował, że czasy ostateczne zakończą się królestwem niebieskim jeszcze za życia apostołów. I nie dotrzymał słowa. Bóg go oszukał.
A ty ile masz wiary by mi coś obiecywać? Nadal tankujesz samochód.Dyskutuj z dowodami. Dowody są takie, że jesteś podłą kanalią, która rozpowszechnia kłamstwa, daje fałszywe świadectwo i celowo przekręca wszystko to co mówi.
Gdy słyszysz Prawdę z Księgi Rodzaju to wybierasz "eee, nie nie, ha ha ha...."
A gdy słyszysz "kula ziemska, wielki kosmos, wielki próżny" to tak: "o to to! tak tak, to jest to, tak właśnie tak'A wiesz jaka jest różnica pomiędzy tym co dostałeś do wierzenia A kulą ziemską, wielkim kosmosem i całą resztą?
Ty nie masz żadnych dowodów. Nawet pośrednich. A to do Ciebie należy takie dowody przedstawić. Inaczej to są bzdury, na które szkoda czasu.
Zaprawdę powiadam Ci: jeżeli przed sobą i przed ludźmi nie wyznasz (szczerze!, zgodnie z tym jak myślisz!) że jesteś obłąkańcem, to pójdziesz do piekła. Tak mi Pan Bóg objawił o Tobie.
O sklepieniu też opowiadał i co? Takie to gadanie, a sklepienia nie ma. Spytałeś się podła kreaturo dlaczego nie możesz znaleźć dowodów?
To sie spytaj następnym razem. Gdzieś na tym forum dałem Ci przykladowe tematy. Bo sam raczej nic nie wymyślisz. -
Ale mylisz, się. Ludzie prości, wierzący w Boga nie okłamują samych siebie.
Nie tak jakby "chcieli żeby było".Trzeba mieć zerową wiedzę o psychologii, żeby uwierzyć w to co napisałeś...
Ludzie nie są święci i zerojedynkowi. -
Ale, jeżeli jak głupku twierdzisz "trzeba mieć dowód", to poproszę o dowód na "Kulę ziemską", na "czarne dziury", na "wielki próżny kosmos", na to co "jest w środku gwiazd".
Bezczelne nadęte, żałosne głupki!
Sami wypowiadacie nieudowodnione hipotezy, własne rojenia, rojenia swych chorych rozumów, swój obłęd i jeszcze żądacie, by "wszyscy traktowali te wypowiedzi (ich treść) jak wiedzę, jak fakt, jak pewnik"Napisz kilka prac naukowych na te tematy, jeśli zaproponujesz lepsze wyjaśnienia, to staną się obowiązującymi teoriami.
-
Oto "coś" (Duch Boży) podpowiada ci "a może Biblia jest Prawdą, a co jak jest prawdą, co jeśli okaże się, że jest Prawdą?"
A może rozważ sobie "a co jeśli Biblia nie jest prawdą?".
Może Bóg stworzył nieskończony wszechświat z miliardami galaktyk, bo dlaczego nie?
Nieskończony Bóg miałby się ograniczać do jednej planety? -
Zaprawdę powiadam Ci: jeżeli przed sobą i przed ludźmi nie wyznasz (szczerze!, zgodnie z tym jak myślisz!) że jesteś obłąkańcem, to pójdziesz do piekła.
Tak mi Pan Bóg objawił o Tobie.Zaprawdę powiadam ci facet!
Jeśli chcesz przejść przez ucho igielne, NIE BIERZ ZE SOBĄ SPŁUCZKI OD KIBLA! -
Okazałem wam dowody na to, że ziemia nie jest "kulą o promieniu ok 6371-6378 km lub czymś do takowej zbliżonym, np. jakąś tzw. 'geoidą' "- obserwacje powierzchni ziemi wykluczające istnienie krzywizny powierzchni ziemi zgodnej z krzywizną ww kuli.
NIE
-
Ani nie masz dowodu na to, że "Biblia to nieprawda".
W Biblii jest mnóstwo bzdur (zauważ że nie napisałem że cała Biblia to nieprawda).
Ani nie masz dowodu na to, że "kosmos to prawda".
Skonstruowaliśmy statki, które poleciały w kosmos, oczywiście na tyle blisko od Ziemi na ile obecna technologia pozwala. Już z tego tytułu wiemy, że firmament i "wody nad sklepieniem" to bzdura.
Najprawdopodobniej za naszego życia nie dolecimy nawet do najbliższych gwiazd, ale na Marsa być może już tak (załogowo, bo sondy mamy tam od dawna).Byłeś kiedyś "w kosmosie"?
Ja nie, ale jako cała ludzkość tak.
-
Tak, widziałem. Po pierwsze to nie były obserwacje "z zasady" tylko w szczególnych warunkach
Moralne, kłamliwe ścierwo.
Idące w zaparte.
Z zasady widać niezgodnie (dalej) niż wynika z "kulis ziemskiej"@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Z zasady to powinno być widać z Himalajów Ururu w Australii i górę w Afryce.
Puknij się w czajnik, który masz na szyi.
Co za debil!
Co za bezczelny pusty śmieć!Po pierwsze: "powinno być widać przez warstwę powietrza o grubości kilkanaście tysięcy- ponad 20 tys km"?
Czemu dna nie widzisz przez (czystą nawet) wodę jeśli dno jest na odpowiednio dużej głębokości?
A powietrze nie jest czyste, zawsze ma coś w sobie (mgłę, pyły)Po drugie: promień światła zagina się w górę.
Imbecylu.
To wynika z zagięcia promienia światła w górę:
https://i.imgur.com/1nT3fRF.pngZ punktu D (na wys. h1( nie zobaczysz w odległości d punktów leżących na wysokości niższej niż h2.
A nie widać mimo że na tych wysokościach powietrza jest mało a reszta cząstek lata niżej. Mylisz "dowody" z twoim "ja chce"
To ty, pusty bezmyślny śmieciu mylisz swoje "chcę" z dowodami.
A co prawda boli?
Boli mnie twoje szczekanie przeciw Prawdzie i twoje kłamstwa.
Pan Bóg też jest "bezczelny", objawiając to że jest sklepienie nieba już w pierwszych słowach Biblii?
Ty to powiedziałeś. Mnie nie pytaj. Ja objawień nie mam.
Kłamliwy gnój.
Masz.
Każdy ma Boże Natchnienia w sobie.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
To ty twierdzisz że jest jakieś "sklepienie".
Ja ?
Ja "to Biblia"?Co za bezczelna diabelska menda!
ylko głupio Ci przyznać że Cię wąż wiary opętał.
Dlatego będziesz potępiony.
Grzech przeciw Duchowi nie może być odpuszczony.
To co Boże, z Ducha Bożego (Objawienie w Biblii) nazywasz "wężem wiary".Opętanyś przez węża "wiedzy".
Wierzysz w "wiedzę".
Czyli w urojenia zdefekowane przez oszustów i głupców.@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
Bezczelny, nadęty głupcu, żałosny pyszałku: już idzie na ciebie kara Boża.
Jezus prorokował, że czasy ostateczne zakończą się królestwem niebieskim jeszcze za życia apostołów.
Niczego takiego Pan Jezus nie zapowiadał.
To ty łżesz, że "tak prorokował".@ZJ napisał w Kolejna religijna sraczka:
I nie dotrzymał słowa. Bóg go oszukał.
Dlatego właśnie pójdziesz do piekła.
Dowody są takie, że jesteś podłą kanalią, która rozpowszechnia kłamstwa, daje fałszywe świadectwo i celowo przekręca wszystko to co mówi.
To ty parszywy pusty, gwiżdżący (głupotą) czajniku.
A wiesz jaka jest różnica pomiędzy tym co dostałeś do wierzenia A kulą ziemską, wielkim kosmosem i całą resztą?
Jaka?
Ty nie masz żadnych dowodów. N
A wy?
Pokaż mi psie dowód na "kosmos", że "istnieje" i jest wedle waszych wyobrażeń.
Pokaż mi kundlu dowód na "kulę ziemską"!
Pokaż mi ścierwo moralne dowód na "miliardy lat świata"!
Pokaż mi obłąkańcu dowód na "wielki wybuch"!Jesteście obłąkani.
Cierpicie na Obłęd Wielki, a jest to obłęd kosmiczny-liczbowy.
I jesteście bezczelni: swoje obłąkanie, swoje urojenia chcecie innym narzucać jako "fakty, wiedzę". -
Po drugie: promień światła zagina się w górę.
Nie. Zawsze zagina sie w stronę ośrodka o większej gęstości. Możesz bardzo chcieć ale sam udowodniłeś zdjęciem, że jeśli zagina sie w górę to na bardzo małej wysokości i w szczególnych warunkach.
O czystości powietrza baranie sobie poczytaj, było na tym forum.
-
@Maciej
Nadal, nie masz dowodów!Nawet gdybym nie mial dowodów, to nie znaczy ze ty je masz. A nie masz. Ja mam.
-
@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
Ale mylisz, się. Ludzie prości, wierzący w Boga nie okłamują samych siebie.
Nie tak jakby "chcieli żeby było".Trzeba mieć zerową wiedzę o psychologii, żeby uwierzyć w to co napisałeś...
Ludzie nie są święci i zerojedynkowi.Ludzie dobrej woli istnieją.
I tacy odrzucają chciejstwo.[A współczesna "psychologia"- to rzygowiny diabła.]
Napisz kilka prac naukowych na te tematy, jeśli zaproponujesz lepsze wyjaśnienia, to staną się obowiązującymi teoriami.
"Obowiązująca teoria"!
Dobre sobie.
Mimowolnie wychodzi z was nasranie, które macie we łbach.Obowiązująca może być tylko Prawda, to co JEST i tak jak JEST.
Teorie i domysły, ludzkie spekulacje, ludzka wiara: nigdy nie powinny być "obowiązujące"!
Samo to, że w naukach chcecie narzucać jakieś "obowiązujące teorie" jest Znakiem tego kim jesteście i jak myślicie.
Wyłazi z was (niechcący) to co w was siedzi, sposób waszego myślenia.
Wrogami wolności jesteście, podłymi zakłamanymi zwyrodniałymi kundlami, moralnymi dnami.@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
A może rozważ sobie "a co jeśli Biblia nie jest prawdą?".
Po pierwsze: jak mogę skoro JEST Prawdą?
Puknij się w zdurniały łeb!Czy ty rozważasz "a co jeśli dwa plus dwa nie jest cztery?"
Po drugie: mimo to rozważałem.
I wtedy byłoby tak => żadnej nadziei nie ma. Życie nasze jest tylko pustym żartem, na dodatek nie wiadomo czego i kogo.@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
Może Bóg stworzył nieskończony wszechświat z miliardami galaktyk, bo dlaczego nie?
Bo inaczej powiedział już w pierwszych słowach swego Słowa, Biblii.
Bóg nie jest kłamcą.
Bóg nie jest "złośliwym szaradzistą".
Lecz JEST Prosty i mówi prostym językiem.
Tak tak; nie nie.@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
NIE
Zeszmacona menda, idąca w zaparte. Tym jesteś.
Skonstruowaliśmy statki, które poleciały w kosmos, oczywiście na tyle blisko od Ziemi na ile obecna technologia pozwala.
"śmy"?
Ty "skonstruowałeś"?
Ty "poleciałeś w kosmos"?Czy zwyczajnie, głupku: wierzysz w opowieści kłamców?
Już z tego tytułu wiemy, że firmament i "wody nad sklepieniem" to bzdura.
"my"?
Ty "wiesz"?
Tak, "wiesz"?@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
Najprawdopodobniej za naszego życia nie dolecimy nawet do najbliższych gwiazd,
Ale żałosne głupki!
Nigdy do Nieba nie wejdziecie jeśli się nie nawrócicie.@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
ale na Marsa być może już tak (załogowo, bo sondy mamy tam od dawna).
Mija 55 lat od "pierwszego lądowania człowieka na księżycu".
Z lubością przypominam.
A tak jakoś coraz niżej latacie.Skończony głupek jesteś.
Ślepiec prowadzony przez ślepców.
Wpadniesz w dół (piekła). -
Tego zaś co prawdziwe nie chcesz.
Bożą Prawdę odrzucasz.Cały jesteś diable pokręcony, niczego dobrze nie napiszesz.
Nie odrzucam Bożej Prawdy.
Odrzucam twoje wysrywy na temat co ty za "prawdę" uważasz
Dotarło do gamonia? -
Nie wiem, zupełnie nie wiem. Kilka dni temu na niego trafiłem
Łżesz jak pies!
Będziesz potępiony! -
Moralne ścierwa do sądu !
Biegiem marsz.Narracja ci się sypie więc wymyślasz inną.
Prawda jest taka (jak już wspólnie ustaliliśmy) że Justin Robert kłamie. Znalazł "podobne" osoby do nieżyjących (osoby o 30 lat starsze więc na sto procent nie wiemy czy podobne) na dodatek "znalazł" tylko cztery z siedmiu, na dodatek kobiety całkiem niepodobne (chyba że za podobieństwo uznamy ciemne włosy) a z dwójki pozostałych jeden ma podobny uśmiech ale kompletnie inne uszy na przykład.
A więc to ścierwo nic nie udowodniło, z komisji został przepędzony (słusznie). Trafił za to do show skrajnie prawicowego zjeba spiskowego, który ma powiązania takie jakie ma.
A ty mi, Tomkowi Middle, każesz z tego powodu iść do sądu? Sam ścierwo idź skoro ci się krzywda dzieje.