Mózg płaski czy krągły
-
@Tomasz-Middle napisał w Mózg płaski czy krągły:
@Maciej napisał w Mózg płaski czy krągły:
Zakładam, że nie kłamie. Wierzę.
Czyli dowód anegdotyczny. Maciuś "wierzy".
To podobnie jak wy, kulo-debile:
wierzycie w opowieści "astronautów".
Krytykujesz mnie durniu za to co sam masz?Dowodem są obserwacje, których sam dokonałem.
Potwierdzenia (tego co sam dokonałem) od innych ludzi: pokazuję celem pobudzenia (i obudzenia) ludzi dobrej woli, do zastanowienia się, do rozpoczęcia myślenia.
Aby tak zareagowali, jak ja zareagowałem (gdy pierwszy raz natknąłem się na doniesienia o tym, że nie ma "krzywizny ziemi kuli") : "ciekawe, ciekawe muszę to sprawdzić samodzielnie".
PS. Pisałem to (na czym się opieram, po co coś robię...itp) wszystko już wielokrotnie, kanalio.
-
@Maciej tak, twoje obserwacje są warte dokładnie tyle samo co jtolana. "Widział" na 1200 kilometrów a okazało się że to było 360...
-
Gdyby Góry Skaliste miały z 18-19 tys metrów n.p.m. to dałoby się z Kansas widzieć ich szczyty (na "kuli ziemskiej" ma się rozumieć, bo w realnym czyli płaskim świecie widać co pani pilot potwierdza, pewne nie zastanawiając się nad kwestią)
Jak to debiliuszu wyliczyłeś?
Ciekawy jestem. -
Część tego nagrania wykorzystał taki sam debil jak ty, czyli Dawid Wesz.
"Debil"?
No tak, dla takich kanalii jak ty mądrym może być tylko ten kto nałykał się globusa i nie może go wysr... nawet wbrew faktom.
Połykałeś pelikanie globus połykiem wielkim, w zachwycie, w ekstazie. Od dzieciństwa. Z błyszczącymi się oczami, ze wzruszeniem.
PS. Ja też połykałem (może bez takiej ekstazy), ale ja nie jestem kanalią jak ty.
Mam dobrą wole i rozum otwarty. Potrafię zmienić swoje myślenie. -
Gdyby Góry Skaliste miały z 18-19 tys metrów n.p.m. to dałoby się z Kansas widzieć ich szczyty (na "kuli ziemskiej" ma się rozumieć, bo w realnym czyli płaskim świecie widać co pani pilot potwierdza, pewne nie zastanawiając się nad kwestią)
Jak to debiliuszu wyliczyłeś?
Ciekawy jestem.Przecież to proste, idioto.
Przyjąłem 12.5 km wysokości (wyżej samoloty pasażerskie raczej nie latają) i odległość Kansas- Góry Skaliste na 900 km (de facto jest dalej, ale przyjąłem pewną "tolerancję" odległości, rzędu 100 km , tym bardziej że od podnóża pasma górskiego do ich szczytów jest sporo km).Przyjmowałem więc na korzyść kulo-debilizmu.
-
https://www.youtube.com/watch?v=H58-HTbgCfw&t=266s
Przykład kolejnej obserwacji niepotwierdzającej istnienia "krzywizny powierzchni zgodnej z krzywizną kuli o promieniu ok. 6371-6378 km"I specjalnie do ujęcia skrócili tą wieżę o ponad połowę .
-
Przecież to proste, idioto.
Przyjąłem 12.5 km wysokości (wyżej samoloty pasażerskie raczej nie latają) i odległość Kansas- Góry Skaliste na 900 km (de facto jest dalej, ale przyjąłem pewną "tolerancję" odległości, rzędu 100 km , tym bardziej że od podnóża pasma górskiego do ich szczytów jest sporo km).
Przyjmowałem więc na korzyść kulo-debilizmu.
I kto tu jest idiotą? Ja?
Otóż krętaczu, fałszywcu, dwulicowa gnido, ten pilot latał samolotem wojskowym, o zasięgu wysokości 26 kilometrów a nie pasażerskim! Hahahaha, dureń o tobie powiedzieć to mało.
A Denver też leży w Górach Skalistych i z Kansas będzie jakieś 400-600, może 700 kilometrów.
Co za osioł, pasażerski samolot! -
Przecież to proste, idioto.
Przyjąłem 12.5 km wysokości (wyżej samoloty pasażerskie raczej nie latają) i odległość Kansas- Góry Skaliste na 900 km (de facto jest dalej, ale przyjąłem pewną "tolerancję" odległości, rzędu 100 km , tym bardziej że od podnóża pasma górskiego do ich szczytów jest sporo km).
Przyjmowałem więc na korzyść kulo-debilizmu.
I kto tu jest idiotą? Ja?
Otóż krętaczu, fałszywcu, dwulicowa gnido, ten pilot latał samolotem wojskowym, o zasięgu wysokości 26 kilometrów a nie pasażerskim! Hahahaha, dureń o tobie powiedzieć to mało.
A Denver też leży w Górach Skalistych i z Kansas będzie jakieś 400-600, może 700 kilometrów.
Co za osioł, pasażerski samolot!Przestań się demaskować (jako skończony bezmózgowiec).
To o Górach Skalistych dotyczyło fragmentu filmiku, który podlinkowałem, w którym pani pilot samolotu pasażerskiego przyznaje, że znad Kansas widać Góry Skaliste.
Dowód, że tak jest (że tego dotyczyło) cymbale-kanalio: jest powyżej.
Patrz wyżej (na mój wpis).Nie zauważyłeś na co odpowiadasz?
Więcej śmiechu nędzna kreaturo, więcej emotikonów!
Kto się śmieje, ten nie myśli.
Chińskie przysłowie. Jak widać celne!
-
@Maciej tu masz kłamliwa szmato gdzie leżą Góry Skaliste. Kansas Dorotko poszukaj sobie sam.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Góry_Skaliste -
Chińskie przysłowie. Jak widać celne!Poczucie humoru to (jak słyszalem) jeden z przejawów inteligencji.
Ludzie z kijem w dupie, tacy jak ty, to zera. -
@Maciej tu masz kłamliwa szmato gdzie leżą Góry Skaliste. Kansas Dorotko poszukaj sobie sam.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Góry_SkalisteZ Denver do Kansas wg. twojego bożka (globusa Google Earth) jest 893 km.
Do szczytów gór jest ponad 950 km.Idioto.
Żebyś znad Kansas , na "ziemi-globusie" miał szansę zobaczyć jakiś pojedynczy "ząbek" najwyższego szczytu (najbliższe szczyty mają tam 2500-2800 metrów n.p.m.) to musisz zmniejszyć odległość "Kansas-szczyty najbliższe" tak do ok. 590-600 km.
Rozumiesz kłamliwy padalcu?
A to I tak wszystko liczone dla 12.5 km. Zazwyczaj samoloty lecą niżej.
-
Chińskie przysłowie. Jak widać celne!Poczucie humoru to (jak słyszalem) jeden z przejawów inteligencji.
Ludzie z kijem w dupie, tacy jak ty, to zera.Największe "poczucie humoru" ma Lucyfer, "największy inteligent".
Jego śmiech usłyszysz, wpadając do piekła.
Piekło jest pełne śmiechu. -
@Maciej głupi bydlaku, do granicy stanu Kansas do Denver jest jakieś 260 kilometrów.
Skąd wziąłeś odległośc do Kansas City? Zasugerowali ci na filmie, prawda kreaturo? -
@Maciej głupi bydlaku, do granicy stanu Kansas do Denver jest jakieś 260 kilometrów.
Skąd wziąłeś odległośc do Kansas City? Zasugerowali ci na filmie, prawda kreaturo?Ona mówiła o mieście Kansas City.
A ten wojskowy mówił o widzeniu downtown LA znad Tucson (i jeszcze inne ciekawe rzeczy).Rozumiesz cymbale?
Na "ziemi-globusie" nawet z 27.3 km wysokości nie możesz widzieć "downtown LA" znad Tucson . -
Ona mówiła o mieście Kansas City.
A ten wojskowy mówił o widzeniu downtown LA znad Tucson (i jeszcze inne ciekawe rzeczy).Mówiła Kansas a nie Kansas City.
-
Ona mówiła o mieście Kansas City.
A ten wojskowy mówił o widzeniu downtown LA znad Tucson (i jeszcze inne ciekawe rzeczy).Mówiła Kansas a nie Kansas City.
Chodziło o miasto Kansas City.
Np. dlatego, że powiedzenie, że widzi się Góry Skaliste "ze stanu Kansas" nic nie znaczy. Bo przy takiej mowie mamy rozpiętość od 250 km do 1000 km (odległości do gór ). Czyli to nic nie znaczy.
Facet zareagował "wow" na jej słowa. W oczywisty sposób chodziło o miasto Kansas City.Nie ma żadnych ale to absolutnie żadnych wątpliwości, że znad miasta Kansas ze zwykłej wysokości "samolotowej" (10 km) można zobaczyć Góry Skaliste.
[Oczywiście nie może być chmur/mgły itp]
-
Chodziło o miasto Kansas City.
Np. dlatego, że powiedzenie, że widzi się Góry Skaliste "ze stanu Kansas" nic nie znaczy.Znaczy dokładnie: "widzieć góry skaliste ze stanu Kansas".
Ale widzę że już zaczynasz swoje "oczywistości".
Więc oczywiste jest, że skoro nie powiedziała "Kansas City"... -
Facet zareagował "wow" na jej słowa. W oczywisty sposób chodziło o miasto Kansas City.
Tak debilu. A jakby piardnął to co by to oznaczało?
-
Rozumiesz cymbale?
Na "ziemi-globusie" nawet z 27.3 km wysokości nie możesz widzieć "downtown LA" znad Tucson .Bo?
Gdyż?
Albowiem? -
Największe "poczucie humoru" ma Lucyfer, "największy inteligent".
Rozmawiamy o konkretach, czy o bajkach?