Mózg płaski czy krągły
-
@Maciej napisał w Mózg płaski czy krągły:
Dlatego będziesz potępiony: bo Prawdę nazywasz "pierdoletem".
Nie głupie ścierwo. Nie "prawdę" nazywam pierdoletem, tylko TWOJE pierdolety nazywam pierdoletem.
-
@Maciej nie wiem doprawdy jak z tego filmu wynika że nie ma krzywizny. Naprawdę nie wiem.
-
@Tomasz-Middle napisał w Mózg płaski czy krągły:
A tobie jak się objawiło że dwa plus dwa to cztery?
Tak: po prostu.
Prawdę poznaje się po prostu@Tomasz-Middle napisał w Mózg płaski czy krągły:
Nie "prawdę" nazywam pierdoletem, tylko TWOJE pierdolety nazywam pierdoletem.
To co nazywasz "pierdoletem" jest Prawdą.
nie wiem doprawdy jak z tego filmu wynika że nie ma krzywizny.
Boś imbecyl.
Naprawdę nie wiem.
Boś dureń.
-
@Maciej tylko durnie lub immmmbecyle, tacy jak jeran, knotel i ty utożsamiacie "widzę światło" z "nie ma krzywizny".
To najwyższy stopień debilizmu. -
@Maciej tylko durnie lub immmmbecyle,
Więcej "m" diable!
I więcej (wężowego) syczenia!
Czemu jeszcze nie syczysz ?tacy jak jeran, knotel
Nienawiść.
i ty utożsamiacie "widzę światło" z "nie ma krzywizny".
To najwyższy stopień debilizmu.Pobaw się z kolegą w "puszczanie zajączków" lusterkiem.
Sprawdź czy zobaczysz błysk (słońca odbitego w lusterku) jeśli między okiem, a lusterkiem znajduje się materialna przeszkoda.Tam, na Salton Sea "puszczali zajączki" nad jeziorem (kilka stóp nad), na odległość 27 mil.
Jesteś imbecylem. Zła wola wysuszyła ci rozum.
To, że trzeba ci objaśniać o co chodzi => jesteś imbecylem.
A twierdziłeś, że "widać zgodnie z globusem, zasięg zgodny".
Z zasady (zasadniczo) widać za daleko. (niż powinno być na globie ziemskim) Stąd "odrodzenie płaskiej ziemi".
Powiedz śmieciu moralny: dlaczego ktoś miałby kwestionować globus gdyby z zasady było widać zgodnie z globusem?
Powiedz: jak ktoś mógłby wtedy kwestionować?
Jak, co mógłby przedstawić jako kontrprzykład? -
Tam, na Salton Sea "puszczali zajączki" nad jeziorem (kilka stóp nad), na odległość 27 mil.
No i co z tego?
A skąd pewność że widzieli źródło światła a nie jego odblask wyżej? -
Tam, na Salton Sea "puszczali zajączki" nad jeziorem (kilka stóp nad), na odległość 27 mil.
No i co z tego?
A skąd pewność że widzieli źródło światła a nie jego odblask wyżej?Jaki "odblask wyżej"?
Od czego wyżej?
Jesteś idiotą.Nigdy nie bawiłeś się w "puszczanie zajączków" w słoneczny dzień?
To się pobaw. -
Jaki "odblask wyżej"?
Od czego wyżej?
Jesteś idiotą.
Nigdy nie bawiłeś się w "puszczanie zajączków" w słoneczny dzień?
To się pobaw.Sam się pobaw. W liczenie zmarszczek. Nie powiem na czym.
Jeśli masz źródło światła (np laser) to możesz widzieć miejsce gdzie jest to źródło, albo, jeśli to źródła jest schowane za czymś (np za krzywizną ziemi) to możesz zobaczyć nie samo źródło lub miejsce gdzie stoi laser, tylko silne światło lasera rozświetlające mgiełkę powyżej tej krzywizny. O refrakcji nie wspomnę.
Wystarczająco jasno napisałem immmmbecylu czy trzeba ci pokaż zrobić? -
Jaki "odblask wyżej"?
Od czego wyżej?
Jesteś idiotą.
Nigdy nie bawiłeś się w "puszczanie zajączków" w słoneczny dzień?
To się pobaw.Sam się pobaw. W liczenie zmarszczek. Nie powiem na czym.
Jeśli masz źródło światła (np laser) to możesz widzieć miejsce gdzie jest to źródło, albo, jeśli to źródła jest schowane za czymś (np za krzywizną ziemi) to możesz zobaczyć nie samo źródło lub miejsce gdzie stoi laser, tylko silne światło lasera rozświetlające mgiełkę powyżej tej krzywizny. O refrakcji nie wspomnę.
Wystarczająco jasno napisałem immmmbecylu czy trzeba ci pokaż zrobić?Więcej „m”!
A czemu jeszcze nie syczysz jak wąż?Tak. Zrób pokaz. Chcę zobaczyć „jak widać odblask słońca w lustrze”, z odległości wielu km, gdy to lustro jest schowane za przeszkodę materialną.
Imbecyl.
Jakbyś się pobawił (w „zajączki” lusterkiem), to może byś zaskoczył, żeś kompletny dureń. -
Tak. Zrób pokaz. Chcę zobaczyć „jak widać odblask słońca w lustrze”, z odległości wielu km, gdy to lustro jest schowane za przeszkodę materialną.
No kretyn....
Ja o zupie on o dupie.
Idź do psychiatry. -
Tak. Zrób pokaz. Chcę zobaczyć „jak widać odblask słońca w lustrze”, z odległości wielu km, gdy to lustro jest schowane za przeszkodę materialną.
No kretyn....
Ja o zupie on o dupie.
Idź do psychiatry.Kanalia, ścierwo moralne.
Powyżej napisałem:
i ty utożsamiacie "widzę światło" z "nie ma krzywizny".
To najwyższy stopień debilizmu.Pobaw się z kolegą w "puszczanie zajączków" lusterkiem.
Sprawdź czy zobaczysz błysk (słońca odbitego w lusterku) jeśli między okiem, a lusterkiem znajduje się materialna przeszkoda.Tam, na Salton Sea "puszczali zajączki" nad jeziorem (kilka stóp nad), na odległość 27 mil.
Ty mówisz od rzeczy, nie ja.