jak lgbt wpływa na środowisko
-
z moich dogłębnych analiz wydedukowałem iż od kiedy parady równości rozpoczeły swe działania, energia świata rozpoczęła przeistaczanie się.
po wtórnym badaniu środowiska na skale globalną odkryłem iż przez homoseksualne związki mężczyzn globalne ocieplenie przyśpiesza się o 1,546%
poprzez złączenie się 2 żołędzi męskiego przyrodzenia kumuluje się wewnętrzna energia która jest w stanie dezintegracje atomów w warstwie ozonowej.co do związków homoseksualnych płci żeńskiej, w momencie kontaktu intymnego w sferze oralnej, jęki kobiety wywołują fale dźwiękowe które przyczyniają się do przywoływania obcych cywilizacji pozaziemskich na naszą planetę. TRZA SPALIĆ HOMOSY
-
@oświecony_marek A czy Twój debilizm jest wrodzony czy nabyty? I czy wpływa na kształt Ziemi?
-
Ten post został usunięty! -
@oświecony_marek wydaje mi się że troszeczkę cię poniosło ale jeśli twoje badanie faktycznie ma podłoże naukowe. Wierzę ci!
-
@M-N twoja agresywna odpowiedź jest niezrozumiała Marek powiedział co wiedział i to twoje wypociny są tu jedynm debilizmem
-
@oświecony_marek ma niepodważalne dowody które dowodzą że @M-N powinien
zostać zbanowany -
@oświecony_marek Aha, czyli jesteś homosem z szafy, ale pewnie tej czystki nie zaczniesz od siebie.
A @Astek223 pewnie jest twoim altruistycznym obrońcą z lgbt. -
@M-N twoje kontrargumenty na naszą teorię nie mają solidnego wpływu na ten wątek
-
@oświecony_marek Za to wasza głupota może mieć wpływ na samo istnienie tego wątku.
-
Ten post został usunięty! -
@M-N nie, jestem obywatelem forum którego dotykają twoje obraźliwe wypowiedzi na innych użytkowników, nie znam Marka ale jego temat wydaje mi się sensowny
-
@M-N twe złości są niewskazane oraz niepotrzebne w tym wątku. przestań pisać albo się ogarnij
-
Apokalipsa zombie, naprawdę
A jeśli o głupkowatych teoriach
spiskowych mowa, to może pamiętacie, jak w 2012 roku w USA miał miejsce
incydent, gdzie mężczyzna pod wpływem narkotyków zaczął zjadać twarz
bezdomnemu. Jest nawet nagranie z tego zajścia. W późniejszym czasie można było
przeczytać w Internecie mnóstwo komentarzy, zwłaszcza rozemocjonowanych
nastolatków (no tak, ja wówczas też byłem nastolatkiem, ale już nie dawałem
wiary takim rzeczom :-D), że należy się przygotować na apokalipsę zombie.
[kliknijcie aby powiększyć] -
@kosmita344343 nie rozumiem co to ma do tematu dyskusji
-
Ludzie powstali z małp i obcych
Z ciekawszych teorii spiskowych
można wymienić tę, według której ludzie to potomkowie pradawnych obcych
cywilizacji skrzyżowanych z małpami. Dowodem ma być rzekomy brak pośrednich
ogniw ewolucji człowieka. Dowodami wspomagającymi – różnorodne obrazy naskalne
starożytnych ludzi, ukazujące latające obiekty, bożków itp. Jest taka zabawna
książka ,,Ręce precz od tej książki’’, w której znajdziecie więcej tego rodzaju
historyjek. -
Ewolucja to bzdura
Jak pewnie wiecie, jest to moja
ulubiona teoria spiskowa, której poświęciłem już kilka wpisów na blogu. Na
przykład wpis o argumentacji kreacjonistów. Według niektórych środowisk, ewolucja biologiczna to bzdura, która nie została udokumentowana,
a rozpowszechnianie teorii ewolucji jest międzynarodowym i międzypokoleniowym
spiskiem naukowców trwającym ponad 100 lat. Rzeczywistość jest inna, TE jest
dowiedziona i jest jedną z najlepiej udokumentowanych teorii naukowych. Kto wie, może kreacjoniści to właśnie Reptilianie, którzy nie potrafią się pogodzić z tym, że to człowiek wyewoluował na szczyt drabiny ewolucji? -
@kosmita344343 nie wiem co to ma do aktualnego tematu, aczkolwiek to dobry temat na kolejną dyskusje
-
@oświecony_marek Wspaniały przykład "ogarnięcia się" zaprezentowałeś zaczynając ten wątek w taki a nie inny sposób - ten poziom głupoty nie jest ani zabawny ani szokujący.
A jeśli pisałeś to na poważnie to jesteś tak samo obrzydliwy jak twój głupi tekścik. -
Reptilianie
Znana na pewno wszystkim teoria
spiskowa o Reptilianach, według której wśród nas istnieją gadzie hominidy,
upodabniające się do ludzi, które wyewoluowały z dinozaurów. Jaszczury rzekomo
przejęły władzę nad ludzkością, począwszy od najważniejszych postaci w
polityce. Sprawdźcie czy przypadkiem Wasza babcia nie jest wyrośniętą
jaszczurką. -