"Dalekie obserwacje dowodem na Płaską Ziemię"
-
@Boa skoro tak mnie "znasz" to pisz o konkretach, jak mam was inaczej traktować jak się ciągle wymigujecie?
Pytam o JEDNĄ obserwację a ty się wijesz jak piskorz. -
@Tomasz-Middle Tobie napiszę krótko, spierdalaj. Nie wchodzę w dyskusję z gościem ktory mnie obraża.
-
@Boa i kto tu kogo obraża?
Nazwanie cię płaskoziemcą to "obraza" a "spierdalaj" i "śmieciu" już nie?
Masz ciekawą "moralność"... -
@Tomasz-Middle Przecież wyraźnie napisałem, że zastosuje te same standardy co ty , więc tak "śmieć" to obraza.
"Spierdalaj" to brzydko powiedziane, odczep się. -
@Boa to są tylko twoje "standardy" bo ja cię nie obraziłem.
-
@Boa Dobra, ale ja Cię nie obrażałem. Podasz mi jakąś "niezgodną" z kulą obserwację z wyliczeniem?
-
@Boa Musisz mieć strasznie zszargane ego, skoro określenie "płaskoziemiec" zaliczasz do tej samej kategorii co śmieć i spierdalaj.
A jaki kształt ma wg. ciebie Ziemia? -
@Tomasz-Middle "A najczęściej jest tak, że nawet kalkulatora nie potraficie uruchomić. Taka wasza płaska przypadłość."
Tomku, ale nie możesz do "płaskiej Ziemi" używać obliczeń bo one (te obliczenia) znasz bo łyknąłeś w szkole za dzieciaka.
Niestety to już tak jest, że poparcie płaskiej Ziemi idzie w parze z przeciwnikami nauk wszelakich :)))) -
@M-N On plaskoziemców uważa za największe ameby i gardzi nimi, mnie wrzucił do tego samego worka mimo iż napisałem, że nie jestem plaskoziemca, więc mnie obraził. Trzeba umieć czytać między wierszami. Nie ma szacunku do rozmówcy to samo dostaje w zamian.
-
@Boa napisał w "Dalekie obserwacje dowodem na Płaską Ziemię":
@M-N On plaskoziemców uważa za największe ameby i gardzi nimi
I trudno mu się dziwić.
mnie wrzucił do tego samego worka mimo iż napisałem, że nie jestem plaskoziemca
Jeśli nie jesteś płaskoziemcą, to kim? Przedstaw swoje poglądy, bo się nie znamy, z czego najwyraźniej wyniknęło nieporozumienie, które koniecznie trzeba szybko wyjaśnić.
-
@Boa ja cię bardzo proszę o to żebyś nie pisał swoich projekcji
Masz podać JEDNĄ daleką obserwację która przeczy kulistej ziemi, abyśmy mogli to sprawdzić.
A wypłakać to się możesz u Marusia na nowym jednoosobowym forum, ok? -
@RAV Jestem człowiekiem który kwestionuje gdy mu coś nie pasuje, zadaje pytania. Widzę też jakie macie podejście do płaskoziemcow, wyśmiać,ośmieszyć,zniechęcić. Mega profesjonalne...
-
@RAV Jestem człowiekiem który kwestionuje gdy mu coś nie pasuje, zadaje pytania.
OK. Więc co Ci w tej chwili nie pasuje (w kwestii kształtu Ziemi i ogólnie budowy Kosmosu), co chciałbyś zakwestionować i o co zapytać?
-
@Tomasz-Middle Widzę, że do Ciebie nie docierają nawet tak mocne i wymowne słowa jak to na literę "s" podtrzymuję to co napisałem.
-
@Boa to znaczy co "podtrzymujesz"?
Że obserwacji nie pokażesz? Oczywiście że nie, wiem o tym. Dokładnie tak samo robią wszyscy płaskoziemcy (którym podobno nie jesteś). -
Widzę też jakie macie podejście do płaskoziemcow, wyśmiać,ośmieszyć,zniechęcić. Mega profesjonalne...
A myślisz, że skąd takie podejście się wzięło? Tacy płaskoziemcy jak Real World czy Level World mocno na nie zapracowali.
Oto parę cytatów Reala:
A ty co prażysz jak upośledzony mongoł?
Jesteś dwulicową szują i sekciarzem
czy jeszcze potrafisz cokolwiek rozsądnego ze swego niekompetentnego łba wydusić?
jesteście popierdlenymi psycholami i zdegenerowanymi dewiantami*Pełna kultura, no nie? Ostatnio nawet w komentarzach wyzwał kogoś na spotkanie osobiste we Wrocławiu, ale jak gostek odpisał, że przyjmuje, to ta "pizdeczka" Real World od razu skasował ten komentarz.
Oczekujesz kultury w stosunku do swojej osoby? Okaż ją innym.
-
@jakubcjusz napisał w "Dalekie obserwacje dowodem na Płaską Ziemię":
Ostatnio nawet w komentarzach wyzwał kogoś na spotkanie osobiste we Wrocławiu, ale jak gostek odpisał, że przyjmuje, to ta "pizdeczka" Real World od razu skasował ten komentarz.
Ale trzeba przyznać, że się uczy. Ostatnio chciał się konfrontować ze mną, ale od razu zastrzegł, że przyjęcie zaproszenia daje mu prawo do sklepania mi mordy, jeśli będzie chciał, a ja nie mam prawa mieć o to pretensji. Wobec tego zaproszenia nie przyjąłem.
-
@jakubcjusz I ja tak robię, middle nie wykazał kultury więc zastosowałem te same standardy do niego.
-
@Boa Niestety, jak na razie nie dajesz żadnych przesłanek, że w jakikolwiek sposób różnisz się od stereotypowego płaskoziemcy: strzeliłeś focha, rzygnąłeś jadem, w żadnym wątku nie podałeś do tej pory jakiegokolwiek SPRAWDZALNEGO argumentu na poparcie swoich opinii.
Nie potrafiłeś nawet zwięźle odpowiedzieć na moje pytanie: jaki kształt ma wg. ciebie Ziemia? -
@M-N Ja tu jestem po to by zadawać pytania, a nie coś tobie udowadniać. Skoro je zadaje to nie jestem przekonany co do oficjalnego kształtu , to powinno być jasne.