Forum Płaska Ziemia

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

"Dalekie obserwacje dowodem na Płaską Ziemię"

Kontrargumenty na płaską Ziemię
    12
    91
    1642
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Tomasz Middle
      Tomasz Middle @Boa last edited by

@Boa i kto tu kogo obraża?
      Nazwanie cię płaskoziemcą to "obraza" a "spierdalaj" i "śmieciu" już nie?
      Masz ciekawą "moralność"...

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        Boa @Tomasz Middle last edited by

@Tomasz-Middle Przecież wyraźnie napisałem, że zastosuje te same standardy co ty , więc tak "śmieć" to obraza.
        "Spierdalaj" to brzydko powiedziane, odczep się.

Tomasz Middle M N 2 Replies Last reply Reply Quote 0
        • Tomasz Middle

@Boa to są tylko twoje "standardy" bo ja cię nie obraziłem.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • J
            jakubcjusz @Boa last edited by

@Boa Dobra, ale ja Cię nie obrażałem. Podasz mi jakąś "niezgodną" z kulą obserwację z wyliczeniem?

• M N
              M N @Boa last edited by M N

@Boa Musisz mieć strasznie zszargane ego, skoro określenie "płaskoziemiec" zaliczasz do tej samej kategorii co śmieć i spierdalaj.
              A jaki kształt ma wg. ciebie Ziemia?

• foto.mielec
                foto.mielec @Tomasz Middle last edited by

@Tomasz-Middle "A najczęściej jest tak, że nawet kalkulatora nie potraficie uruchomić. Taka wasza płaska przypadłość."
                Tomku, ale nie możesz do "płaskiej Ziemi" używać obliczeń bo one (te obliczenia) znasz bo łyknąłeś w szkole za dzieciaka.
                Niestety to już tak jest, że poparcie płaskiej Ziemi idzie w parze z przeciwnikami nauk wszelakich :))))

• B
                  Boa @M N last edited by

@M-N On plaskoziemców uważa za największe ameby i gardzi nimi, mnie wrzucił do tego samego worka mimo iż napisałem, że nie jestem plaskoziemca, więc mnie obraził. Trzeba umieć czytać między wierszami. Nie ma szacunku do rozmówcy to samo dostaje w zamian.

RAV Tomasz Middle 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                  • RAV
                    RAV @Boa last edited by

@Boa napisał w "Dalekie obserwacje dowodem na Płaską Ziemię":

@M-N On plaskoziemców uważa za największe ameby i gardzi nimi

I trudno mu się dziwić.

mnie wrzucił do tego samego worka mimo iż napisałem, że nie jestem plaskoziemca

Jeśli nie jesteś płaskoziemcą, to kim? Przedstaw swoje poglądy, bo się nie znamy, z czego najwyraźniej wyniknęło nieporozumienie, które koniecznie trzeba szybko wyjaśnić.

• Tomasz Middle

@Boa ja cię bardzo proszę o to żebyś nie pisał swoich projekcji
                      Masz podać JEDNĄ daleką obserwację która przeczy kulistej ziemi, abyśmy mogli to sprawdzić.
                      A wypłakać to się możesz u Marusia na nowym jednoosobowym forum, ok?

• B
                        Boa @RAV last edited by

@RAV Jestem człowiekiem który kwestionuje gdy mu coś nie pasuje, zadaje pytania. Widzę też jakie macie podejście do płaskoziemcow, wyśmiać,ośmieszyć,zniechęcić. Mega profesjonalne...

RAV J 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • RAV
                          RAV @Boa last edited by

@RAV Jestem człowiekiem który kwestionuje gdy mu coś nie pasuje, zadaje pytania.

OK. Więc co Ci w tej chwili nie pasuje (w kwestii kształtu Ziemi i ogólnie budowy Kosmosu), co chciałbyś zakwestionować i o co zapytać?

• B
                            Boa @Tomasz Middle last edited by

@Tomasz-Middle Widzę, że do Ciebie nie docierają nawet tak mocne i wymowne słowa jak to na literę "s" podtrzymuję to co napisałem.

Tomasz Middle 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • Tomasz Middle

@Boa to znaczy co "podtrzymujesz"?
                              Że obserwacji nie pokażesz? Oczywiście że nie, wiem o tym. Dokładnie tak samo robią wszyscy płaskoziemcy (którym podobno nie jesteś).

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • J
                                jakubcjusz @Boa last edited by

Widzę też jakie macie podejście do płaskoziemcow, wyśmiać,ośmieszyć,zniechęcić. Mega profesjonalne...

A myślisz, że skąd takie podejście się wzięło? Tacy płaskoziemcy jak Real World czy Level World mocno na nie zapracowali.

Oto parę cytatów Reala:

A ty co prażysz jak upośledzony mongoł?
                                Jesteś dwulicową szują i sekciarzem
                                czy jeszcze potrafisz cokolwiek rozsądnego ze swego niekompetentnego łba wydusić?
                                jesteście popierd
                                lenymi psycholami i zdegenerowanymi dewiantami*

Pełna kultura, no nie? Ostatnio nawet w komentarzach wyzwał kogoś na spotkanie osobiste we Wrocławiu, ale jak gostek odpisał, że przyjmuje, to ta "pizdeczka" Real World od razu skasował ten komentarz.

Oczekujesz kultury w stosunku do swojej osoby? Okaż ją innym.

RAV B 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                • RAV
                                  RAV @jakubcjusz last edited by

@jakubcjusz napisał w "Dalekie obserwacje dowodem na Płaską Ziemię":

Ostatnio nawet w komentarzach wyzwał kogoś na spotkanie osobiste we Wrocławiu, ale jak gostek odpisał, że przyjmuje, to ta "pizdeczka" Real World od razu skasował ten komentarz.

Ale trzeba przyznać, że się uczy. Ostatnio chciał się konfrontować ze mną, ale od razu zastrzegł, że przyjęcie zaproszenia daje mu prawo do sklepania mi mordy, jeśli będzie chciał, a ja nie mam prawa mieć o to pretensji. Wobec tego zaproszenia nie przyjąłem.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • B
                                    Boa @jakubcjusz last edited by

@jakubcjusz I ja tak robię, middle nie wykazał kultury więc zastosowałem te same standardy do niego.

M N 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • M N
                                      M N @Boa last edited by

@Boa Niestety, jak na razie nie dajesz żadnych przesłanek, że w jakikolwiek sposób różnisz się od stereotypowego płaskoziemcy: strzeliłeś focha, rzygnąłeś jadem, w żadnym wątku nie podałeś do tej pory jakiegokolwiek SPRAWDZALNEGO argumentu na poparcie swoich opinii.
                                      Nie potrafiłeś nawet zwięźle odpowiedzieć na moje pytanie: jaki kształt ma wg. ciebie Ziemia?

• B
                                        Boa @M N last edited by

@M-N Ja tu jestem po to by zadawać pytania, a nie coś tobie udowadniać. Skoro je zadaje to nie jestem przekonany co do oficjalnego kształtu , to powinno być jasne.

RAV M N ZJ 3 Replies Last reply Reply Quote 0
                                        • RAV
                                          RAV @Boa last edited by

@M-N Ja tu jestem po to by zadawać pytania

Prawie półtorej godziny temu, osiem postów wyżej, prosiłem Cię o zadanie pytań. Nie zadałeś żadnego. Czekam nadal.

• M N
                                            M N @Boa last edited by

@Boa Jak i z rozumieniem tak i z zadawaniem pytań coś cienko u ciebie... zacytuj jedno najważniejsze w tym wątku.
                                            Nie pytałem czy wątpisz w oficjalny kształt, pytałem JAKI ten kształt jest wg. ciebie, dociera różnica?

• First post
                                              Last post