Kolejna religijna sraczka
-
@Tomasz-Middle napisał w Kolejna religijna sraczka:
@Maciej napisał w Kolejna religijna sraczka:
Do sądu sk..synie !
Jeżeli uważasz, że "oskarżenia są fałszywe, że 'płaszczaki' rozpowszechniają kłamstwo", to do sądu.Nie, ja tak nie "uważam". Ja to wiem.
G... wiesz, gnoju.
Ty nawet nie wiesz co to znaczy "wiedzieć".Ale jeżeli "wiesz", to do sądu!
-
Dlaczego nie podają do sądu za takie poważne oskarżenia głoszone publicznie, wprost, jawnie, systematycznie rozpowszechniane ?
Moim zdaniem, z dwóch powodów.
Po pierwsze, jesteście jak skansen, taki bez znaczenia, promil społeczeństwa.
Po drugie, spiskowe skurwysyny szukają poklasku i atencji. Chcą też na tym zrobić pieniądze. I słusznie takiej uwagi nikt im nie daje. -
G... wiesz, gnoju.
Ty nawet nie wiesz co to znaczy "wiedzieć".Wiem. Tak "po prostu". Bo prawda jest prosta. Czuć ją. Za to spiski skurwysynów są fałszywe na pierwszy rzut oka dla kogoś kto po prostu wie. Myślę też że Bóg mi to objawił.
(Gdzieś to kiedyś czytałem i mi się spodobało!!
) -
@Highlander napisał w Kolejna religijna sraczka:
A nie mógłby się nam wszystkim bóg pokazać na niebie i powiedzieć że NASA ukartowała śmierć tych astronotów?
Bóg z małej litery. Nienawiść do Boga. Szatańska.
Jesteś durniem.
Pan Jezus powiedział:
Jeśli Mojżesza i Proroków nie słuchają, to choćby kto z umarłych powstał, nie uwierzą.
Rozumiesz głuptaku?
Bóg się nie myli.Jeżeli ty nie wierzysz Mojżeszowi, nie wierzysz Biblii, to choćbyś zobaczył na własne oczy jak kto wstaje z martwych, nie uwierzyłbyś (Bogu).
Z miejsca znalazłbyś sobie "inne objaśnienie" tego co widziałeś, tego co się stało. I za tym poszedł.Tak samo jeślibyś i jakiś Znak na niebie widział, również "objaśniłbyś to" sobie po swojemu.
Tajemnica wiary i niewiary Bogu jest Tajemnicą duszy, a nie "widzeń i dotyków".
Dusza twoja jest wypaczona, wynaturzona, przekręcona i zwyrodniała. Przez twe złe "chcę".
Żadne widzenie ci nie pomoże, żaden Znak na niebie.Bóg się nie myli, ani nie kłamie.
Nieustannie bluźnisz przeciw Duchowi Świętemu.
Będziesz potępiony. -
Moim zdaniem, z dwóch powodów.
Po pierwsze, jesteście jak skansen, taki bez znaczenia, promil społeczeństwa.Kłamliwy knur, sk..syn.
Według wyników sondażu opinii publicznej przeprowadzonego w Stanach Zjednoczonych w 1999 roku przez Instytut Gallupa, na pytanie, czy wierzą, że lądowanie na Księżycu zostało sfałszowane, twierdząco odpowiedziało 6% ankietowanych.
Tak mi Google wyszukało.
Po pierwsze to rzekomo z 1999r. Ciekawe jak jest teraz?
Po drugie "Google", jako dzieło Goga jest także kłamliwe. Mimo to nawet to kłamliwe narzędzie wypluwa 6% (rzekomo z 1999r)11% Polaków (rzekomo) z 2021r. Ciekawe ilu Amerykanów teraz?
Zapewne więcej niż owe "6% z 1999r"@Tomasz-Middle napisał w Kolejna religijna sraczka:
Po drugie, spiskowe skurwysyny szukają poklasku i atencji
Szukamy atencji. Nie poklasku.
I słusznie takiej uwagi nikt im nie daje.
Tak. "Słusznie" z punktu widzenia śmieci moralnych jak ty.
Bo gdyby dali => owe 6% i 11% szybko zamieniłyby się na większość.
A to wielki problem dla szmat moralnych od ko(s)micznych oszustw i dla głuptaków słuchających tych szmat. -
Na jakiej podstawie śmieciu moralny wyrokujesz, że "nie są"?
A na jakiej podstawie ty śmieciu twierdzisz że "są podobni" chociaż są podobni średnio czyli nie są? Co za ścierwo...
Ale jest jeszcze coś. Czas.
To że astronauci "żyją" jakiś skurwysyn wymyślił sobie 30 lat od katastrofy. Wiedziałeś o tym? Pewnie nie. Czyli sześcioro "niesamowicie podobnych do nieżyjących astronautów" chodzi sobie na wolności, pracują, zajmują się rodzinami, i nikt tego nie zauważa przez 30 lat?
Jakie jest prawdopodobieństwo tego?
A w gabinecie owalnym był tylko Clinton i Lewińska i za chwilę już cały świat wiedział że zrobiła mu loda. W najlepiej strzeżonym na świecie budynku i gabinecie
To ci dopiero, co nie gluptaku?

-
Bo gdyby dali => owe 6% i 11% szybko zamieniłyby się na większość.Gdyby te 6 i 11 procent miało zacięcie do sprawdzania informacji to zostałby promil.
No i te 6 i 11 procent to akurat tyle ile karmi się tik tokiem i innym szurstwem i dopóki reszta ma inne cele życiowe to nigdy głuptaki nie będziecie w większości. -
Tu nie ma żadnych "przypadków". Tu są tylko Znaki.
Napisałem, że chce ciebie pozwać "w imię zasad skurwysynu" ale nie wiem czy jak oskubie ciebie prokuratura i Sąd to pokryje to wszystkie koszty.
Stać Cię?
Gdzie masz te miliardy dolarów? Tam gdzie trzymasz darmową technologię do lotów na księżyc? -
Bo gdyby dali => owe 6% i 11% szybko zamieniłyby się na większość.Gdyby te 6 i 11 procent miało zacięcie do sprawdzania informacji to zostałby promil.
No i te 6 i 11 procent to akurat tyle ile karmi się tik tokiem i innym szurstwem i dopóki reszta ma inne cele życiowe to nigdy głuptaki nie będziecie w większości.Głuptakiem jesteś ty.
Głupich zawsze jest więcej niż mądrych. -
Głupich zawsze jest więcej niż mądrych.
To powinno ci zależeć żeby was było jak najmniej.
Ja też jestem za tym. -
Na jakiej podstawie śmieciu moralny wyrokujesz, że "nie są"?
A na jakiej podstawie ty śmieciu twierdzisz że "są podobni"
Bo widzę.
chociaż są podobni średnio czyli nie są? Co za ścierwo...
Kłamliwy knur. Idzie w zaparte.
Ale jest jeszcze coś. Czas.
To że astronauci "żyją" jakiś skurwysyn wymyślił sobie 30 lat od katastrofy.Nie „wymyślił” tylko odkrył.
PO drugie: nie wiadomo czy „30 lat od katastrofy”. Może wcześniej?Ale przy okazji: z lubością przypominam cymbałom że od „lądowania na księżycu” właśnie mija 55 lat i że tak jakoś coraz niżej latają, mimo ogromnego postępu technologicznego. Nawet „wahadłowce” już nie latają.
Wiedziałeś o tym? Pewnie nie.
Od kilku lat wiem.
Czyli sześcioro "niesamowicie podobnych do nieżyjących astronautów" chodzi sobie na wolności, pracują, zajmują się rodzinami, i nikt tego nie zauważa przez 30 lat?
Nie.
To twój wniosek, czyli wniosek głuptaka.
Czym innym zauważyć, a czym innym rozpowszechnić, przebić się z informacją do szerszej publiczności.
Najpewniej już dużo wcześniej zauważano. Ale np nie było internetu, szybkiego obiegu informacji.Jakie jest prawdopodobieństwo tego?
A w gabinecie owalnym był tylko Clinton i Lewińska i za chwilę już cały świat wiedział że zrobiła mu loda.Bo Levinsky była celowo tam wpuszczona.
By „to zrobiła” (wabiła wabiła i zwabiła) i żeby (jeśli zwabi, zawsze jest ta wolna wola człowieka!) od razu wyszło.
Przez władców tego świata tam poszła i działała.
Ot, polityka, walka o władzę. Intrygi.
Po prostu SPISKOWA PRAKTYKA dziejów.
Imbecylu.(A jeśliś cymbale zrozumiał, że „wzięli Levinsky i powiedzieli jej ‚my cię posyłamy żebyś mu to zrobiła’” to tylko kolejny raz potwierdzasz żeś matoł. Nie tak z zasady działa szatan i jego najbliżsi słudzy, ale inteligentniej, subtelniej czyli NIE WPROST, nie mówiąc wprost do czego zmierza, czego chcą, lecz dyskretnie przebiegłe i subtelnie naprowadzając posłańca (tu posłanniczkę))
W najlepiej strzeżonym na świecie budynku i gabinecie
To ci dopiero, co nie gluptaku?

Jesteś durniem i moralnym łajnem.
-
Nie „wymyślił” tylko odkrył.
PO drugie: nie wiadomo czy „30 lat od katastrofy”. Może wcześniej?Czy ty rozumiesz głupie ścierwo, że gdyby ci ludzie pojawili się nagle w innych miejscach (a wygląd astronautów był doskonale znany, w każdej telewizji to pokazali) to ten "spisek" wydałby się od razu a nie po 30 latach immmmmmmmmmmbecylu.
Rozumiesz takie proste rzeczy?.....nie było pytania. -
A na jakiej podstawie ty śmieciu twierdzisz że "są podobni"
Bo widzę.
"Widzisz" tylko z daleka, na zdjęciu. A poza tym jak już ustaliliśmy wspólnie, z czwórki, kobiety nie są podobne a mężczyźni jeden średnio czyli niepodobny a drugi ma podobny uśmiech ale zupełnie inne uszy i rozstaw oczu też przy okazji.
A widzimy tylko twarze, żadnych innych cech.
Ale ty masz gówno zamiast mózgu więc nie dociera. -
Oskarżenia są poważne, publicznie głoszone, obciążające zarówno instytucje (czyli agendę czcicieli Lucyfera- NASA), jak i konkretne osoby oraz ich "cierpiące rodziny" .
Do sądu marsz!Tylko nie płacz na cenzurę jak dostaniesz zakaz rozpowszechniania tych oszczerstw. Zanim dojdzie do rozprawy.
-
Głupich zawsze jest więcej niż mądrych.
Błąd myślenia, głuptaku!
Mądremu i dobremu zależy na tym aby każdy inny też był mądry i dobry.
Np. mądry i dobry, który potrafi rozwiązać jakiś test bezbłędnie życzy wszystkim by podobnie umieli bezbłędnie rozwiązać.Inaczej z dzieckiem diabła: ten życzy sobie by inni byli głupsi, a on by był mądrzejszy. By mieć przewagę nad innymi. Takiemu nie zależy nawet na bezbłędności, na Prawdzie, ale by być ponad innych! By górować, by się wywyższyć.
Stąd właśnie jest to zwodzenie na świecie, także to ko(s)miczne. Głuptacy pytają bowiem "ale po co mieliby kłamać o kosmosie, o kształcie ziemi"?
A właśnie po to: byś głuptaku był w błąd wprowadzony i by mieli nad tobą przewagę. Rozumiesz głuptaku? Jeśli cię w błąd wprowadzą, a ty myślisz, że "dobrze myślisz", a oni (ludzie źli, żądni władzy i wywyższenia) nie są w błąd wprowadzeni, to mają nad tobą przewagę. Mogą cię wodzić za nos, przy pomocy błędu w który cię głuptaku wprowadzili.
Mimowolnie wychodzi z ciebie diabelski knurze twoja prawdziwa natura, prawdziwa perwersja twej duszy, to czego pragniesz!
Chciałbym aby każdy był mądry. Ale niestety na tym świecie tak jest, że głupich więcej niż mądrych. Czy to moja wina? Albo czy to moja wina, że to widzę i Prawdę piszę?
Po drugie durnoto:
To, że większość zacznie (już prędko!) zauważać ko(s)miczne oszustwa to jeszcze nie znaczy, że "oto większość stanie się mądra".
Np. większość poprawnie potrafi odpowiedzieć na pytanie "czy dwa plus dwa to cztery?"
Ale czy taka umiejętność to "jest już znak mądrości"?Rozumiesz, głuptaku?
Po prostu niebawem wypełnią się Pisma i głupota oszustów stanie się jawna nawet dla głupców. Będzie jak "dwa plus dwa równa się cztery".
Jak Jannes i Jambres wystąpili przeciw Mojżeszowi, tak też i ci przeciwstawiają się prawdzie, ludzie o spaczonym umyśle, którzy nie zdali egzaminu z wiary. Ale dalszego postępu nie osiągną: bo ich bezmyślność będzie jawna dla wszystkich, jak i tamtych jawna się stała.
Rozumiesz cymbale swoją pustkę umysłową?
Pojmujesz pusty czajniku?Ja też jestem za tym.
Ty będziesz w większość.
Większość pójdzie do piekła. -
Błąd myślenia, głuptaku!
Czyli zależy ci na tym żeby takich immmmmmbecyli jak ty było jak najwięcej?
Aha... -
Chciałbym aby każdy był mądry. Ale niestety na tym świecie tak jest, że głupich więcej niż mądrych. Czy to moja wina? Albo czy to moja wina, że to widzę i Prawdę piszę?
Jaką ty skurwysynu piszesz prawdę?
Że "widzisz" podobieństwo tam gdzie go nie ma? -
Po prostu niebawem wypełnią się Pisma i głupota oszustów stanie się jawna nawet dla głupców. Będzie jak "dwa plus dwa równa się cztery".
Tak, być może. I wtedy ten wasz skansen pójdzie w zapomnienie
-
Mądremu i dobremu zależy na tym aby każdy inny też był mądry i dobry.
Np. mądry i dobry, który potrafi rozwiązać jakiś test bezbłędnie życzy wszystkim by podobnie umieli bezbłędnie rozwiązać.Ależ mi bardzo zależy żebyś zmądrzał i wyrzucił to gówno które masz w głowie.
Ale twoje "chcę" jest inne. -
Czy ty rozumiesz głupie ścierwo, że gdyby ci ludzie pojawili się nagle w innych miejscach (a wygląd astronautów był doskonale znany, w każdej telewizji to pokazali) to ten "spisek" wydałby się od razu a nie po 30 latach immmmmmmmmmmbecylu.
Czyżby kretynie?
A co jeśli przed "katastrofą" też się pokazywali (gdzie się pokazywali na codzień), a tam gdzie się pokazywali nie kojarzono ich z "astroNOT-ami" to jest jako astroNOT-ów?
Widziałeś tego faceta koło garażu?
Jawnie kłamie, że "to nie on, on tylko jest podobny do tego astronauty".
A co jeśli to samo mówił "przed katastrofą"?Widzisz pusty czajniku:
Nie wystarczy, że ktoś w jakimś jednym miejscu skojarzy "a u nas to jest jeden taki, który wygląda jak astronauta, który zginął w katastrofie".
Jeden to jeszcze za mało.
Tu trzeba jeszcze koniecznie mieć wiedzę/informację o pięciu pozostałych (że w innych miejscach są inni o których inni mówią "a tu u nas to mamy takiego/taką...) i zebrać to w całość!Bo jeden, to zbyt mało.
Ale sześć takich "przypadkowych koincydencji" zupełnie zmienia obraz rzeczy.Rozumiesz, pusty gwiżdżący (z głupoty) czajniku?
W dobie przed internetem- to bardzo trudne tak było zebrać i skojarzyć.
A poza tym jak już ustaliliśmy wspólnie
Możeście sobie tam "wy ustalili" (diabły, które w tobie siedzą i przy tobie).
Ale ja gnoju niczego z tobą nie ustalałem.W życiu nie widziałem takiego diabolicznego postępowania, takiej esencji diabolizmu, próby tak bezczelnego narzucania kłamstwa i fałszu.
"Ustaliliśmy sobie"!
Dobre sobie.
Śmieć i knur moralny.Ty nie możesz ujść potępienia w piekle.