Co tu się dzieje?
-
@Boa Ktoś na FB napisał Realowi, że czym on się przejmuje. Narzekał na wysokie opłaty, a teraz ma forum za darmo, gdzie nikt nie zamierza go banować. Jedyna różnica jest taka, że to Real nie będzie mógł banować. I o tą drobną różnicę właśnie chodzi. Real nie znosi krytyki i gdy ktoś dowodami podważa jego światopogląd. Dlatego się tu nie zarejestruje. Gdyby był taki uczciwy jak sam wmawia ludziom, to chyba nie byłby problem, prawda?
-
@jakubcjusz Ja widzę wasze podejście do ludzi kwwstionujacych kształt ziemi i wcale lepsi nie jesteście. Jest tu grupa osób i przesmiewczo podchodzicie do tematu.
-
@Boa No to niech wreszcie płaskoziemcy podejdą poważnie do tematu! Niech przedstawią cokolwiek! Tyle lat szukania, badania etc i co wiedzą? Jakiś działający model ruchu ciał niebieskich na niebie? Wytłumaczenie zaćmień i kwart księżyca? Czy kopuła istnieje? Na jakiej wysokości jest słońce i księżyc nad ziemią? Dlaczego mamy dwa bieguny nieba? Jak wygląda pole magnetyczne płaskiej ziemi?
Czy znasz kogoś, kto zna odpowiedzi na te pytania? A najlepiej kilka osób, które zgadzają się co do tych wszystkich twierdzeń?
-
@Boa tu nie chodzi o ludzi "kwestionujących kształt ziemi" ale o ludzi "demonstrujących własną niewiedzę"
-
-
Chłop nagrał film, na którym się spłakał, że forum zostało przejęte i że SKUPIAMY SIĘ NA NIM I NA JEGO ŻYCIU... oj doprawdy? A ja myślałem, że my tylko wyśmiewamy to, co on wygłasza. I wytykamy mu, że jest cenzorem, bo banuje tych, którzy mu nie przyklasną...
Ah ten mitomański Maruś... XDD -
@Boa Bardzo dobre zachowanie. Płaską Ziemię należy zwalczać.
-
@Fizyk-od-czapy Gratulacje! Dobra robota! XD
-
@Boa Jeśli wysrywy Płaskojebców nazywasz "pracą", to nie wiem, jak ci pomóc...
-
Liczba postów na tym forum właśnie przegoniła liczbę postów na forum Real Worlda - co nie było trudne, kiedy na forum pisze więcej niż jedna osoba i można się nie zgadzać ze sobą nawzajem. Ciśniemy dalej
-
-
Mała aktualizacja: od jakiegoś czasu nie dało się wstawiać na forum obrazków, ale dzisiaj chyba udało mi się to naprawić. Także jak coś, można znowu próbować
-