Frajerska zagrywka
-
@Boa tak, a magazyn o psach powinny pisać psy.
Tylko psy tyle wiedzą o pisaniu co płaskoziemcy o fizyce. -
Nom, a o fizyce powinna pisać fizyka. O piłce nożnej, piłka. Co za idiotyczne przykład podałeś. Pokazuje to tylko poziom spierdolenia umysłowego na tej stronie.
-
@Boa No o ile z tymi katolikami mógłbym się zgodzić, to jednak coś takiego jak "płaska Ziemia" nie istnieje.
I dlatego ważne jest, by osoby szukające informacji na temat płaskiej Ziemi (czyli takie, które mogą gdzieś tam w głowie szukać odpowiedzi na pytanie jaki kształt ma Ziemia?) powinny poznać o niej prawdę.
A tej prawdy nie otrzymają od osób nie mających odpowiedniej wiedzy, wykształcenia lub zwyczajnie głupich.
Z tego też powodu, KAŻDY chętny i szukający sposobu na SAMODZIELNĄ weryfikację kształtu Ziemi tutaj ma szansę takie informacje uzyskać, co nie było możliwe na jednoosobowym forum reala. -
@foto-mielec Wybierasz to co jest dla ciebie i twoich poglądów wygodne...
Ważne jest, żeby osoba wchodząca na forum plaska ziemia mogła zobaczyć punkt widzenia płasko ziemcow, nie potraficie tego zrozumieć.
-
@Boa
„Ważne jest, żeby osoba wchodząca na forum plaska ziemia mogła zobaczyć punkt widzenia płasko ziemcow”No i tu nawet się z Tobą zgodzę częściowo, dlatego na tym forum nikt nie banuje płaskoziemców i mogą swój punkt widzenia przedstawić, do czego jak najbardziej właściciel forum zachęca. Mało tego, będzie mógł swój pogląd skonfrontować z faktycznym stanem wiedzy naukowej, co jest wartością dodaną.
-
@Boa A kto Tobie zabrania napisać dlaczego uważasz że Ziemia jest płaska?
Możesz teraz pisać co myślisz, ale kłamstwa szybko zostaną obnażone z odpowiednimi wyjaśnieniami.
Wiadomo - jest to niewygodne gdy się dowie człowiek, że żył w błędzie :))))
Ale teraz właśnie dopiero możliwe jest poznanie prawdy o kształcie Ziemi. -
@foto-mielec Chłopie przyjąłeś przykład Katolików, tego nie chcesz bo jest nie zgodny z twoimi poglądami. Działa to na dokładnie tej samej zasadzie.
Chyba nie dotrze do tych pustych łbów, że człowiek wchodzący na forum płaska ziemią chce się skonfrontować z osobami mającymi takie właśnie poglądy i zobaczyć ich punkt widzenia , a nie z bandą wyśmiewającą ten temat. Takich jak wy bez problemu mogą spotkać na każdym kroku.
-
@foto-mielec napisał w Frajerska zagrywka:
@Boa A kto Tobie zabrania napisać dlaczego uważasz że Ziemia jest płaska?
Możesz teraz pisać co myślisz, ale kłamstwa szybko zostaną obnażone z odpowiednimi wyjaśnieniami.
Wiadomo - jest to niewygodne gdy się dowie człowiek, że żył w błędzie :))))
Ale teraz właśnie dopiero możliwe jest poznanie prawdy o kształcie Ziemi.To jest kolejny dowód, że mentalnie w każdym temacie walczycie z PZ bez względu na to czy temat tego dotyczy, milion razy pisałem, że nie jestem PZ
-
@Boa "Ważne jest, żeby osoba wchodząca na forum plaska ziemia mogła zobaczyć punkt widzenia płasko ziemcow, nie potraficie tego zrozumieć."
Ależ my to dokładnie rozumiemy.
Ktoś zamieścił wpis o tytule: "Dalekie obserwacje dowodem na płaską ziemię". To jest właśnie pogląd płaskoziemców. Ich twierdzenie. Mogą go tu bronić.
No i pojawił się typek co napisał: "cyk, dalekie obserwacje nie pasują"
Zapytany, jaka KONKRETNIE nie pasuje to uciekł (a wcześniej pobluzgał jak typowy cham). -
@Boa Troszeczkę sie zagalopowałeś. O ile katolicyzm jest rzeczywisty i prawdziwy, to płaska Ziemia to bzdury i zwykła niewiedza.
Na fora katolickie nikt nie wchodzi dowiedzieć się czy katolicyzm istnieje czy może nie.
A na płaskoziemskie strony wchodzą osoby szukające wiedzy i sposobów na zweryfikowanie swej własnej rzeczywistości. I w tym przypadku nie można mówić o "wiedzy innych płaskoziemców" bo to są zwykłe wierutne bzdury i brak zdolności intelektualnych, które z jakiegoś powodu nie rozwinęły się u takich osób w dzieciństwie.
Jaką wartość ma forum prowadzone przez takie osoby już można się było przekonać w minionych czasach.
O tutaj masz np przykład takiej "wiedzy":
https://youtu.be/wUin6RFvqdg
Rozumiesz już? Gość nie ogarnia dlaczego Księżyc jest widoczny co dziennie, a Ty się upierasz, że powinien głosić swoje zdanie jeszcze innym. (no chyba, że Ty też tego Księżyca nie ogarniasz?) Ale to zapytaj czego nie rozumiesz a nie rzucaj w nas swoimi komentarzami i lamentem jakie to słabe że na płaskim forum pojawi się wiedza a nie bzdury. -
@Tomasz-Middle Dokładnie tak Tomku. Kolega Boa chciałby by płascy mogli pisać swe bzdury, chyba tylko po to by mogły co głupszym użytkownikom internetu siać zamęt w głowach.
Nie bierze pod uwagę, że może osoby wpisujące hasło "płaska Ziemia" chciałyby dostać jakąś wiedzę na temat kształtu planety, a nie tylko stek bzdur jakiś głąbów kapuścianych i ich niewydajemisię i niemanipulujkolego :))))Choć swoją drogą od kiedy brak levela, to nomen omen poziom beki jest mniejszy
-
@Boa napisał w Frajerska zagrywka:
człowiek wchodzący na forum płaska ziemią chce się skonfrontować z osobami mającymi takie właśnie poglądy
Proponuje zapoznać się z definicją słowa "konfrontacja" zanim zaczniesz go używać. To co wchodzący na forum PZ oczekują, na pewno do tej definicji nie pasuje, a już na pewno nie ma na to szans na forum Reala.
To co tam można robić raczej nazwał bym "lizaniem zadka", a na pewno nie konfrontacją. -
Nie no jak widać nie dotarło haha
Chłopie katolicyzm istnieje tak samo jak płaska ziemia, a jedno jak i drugie dotyczy określonych poglądów.Istnie grupa ludzi z takimi poglądami i tu naprawdę jest nieważne czy katolicy mają racje, czy plaskoziemcy mają rację...
-
@Boa Jeśli według Twej opinii, płaska Ziemia istnieje tak jak katolicyzm, to wykorzystaj szansę na poznanie prawdy o kształcie planety, a nie boksuj się w postach.
Ja jestem pewien, że Ziemia jest kulista i nawet potrafię Ci pomóc to zobaczyć, ale to Ty najpierw musisz CHCIEĆ o nią popytać.
Śmiało, dawaj wątpliwości, a po tygodniu będziesz WIEDZIAŁ jak to z tą Ziemią jest. -
@foto-mielec Nie zmieniaj tematu, to co tu się odbywa to zwykłe chujostwo. Anologia z katolikami była świetna. Bo wchodzi człowiek na forum katolickie, a okazuje się, że trafia na forum ateistyczne z całym stadem ateistów czekających z pianą w pysku by przekonać katolika do swojej racji.
Nieważne jest kto ma rację odnośnie kształtu ziemi , rozumiesz? To jest w tym temacie nieważne ! Temat tego nie dotyczy.
-
Widzicie, Maruś miał rację z tym banowaniem
wystarczy wpuścić na forum płaskoziemca i zaczyna się...
zwykłe chujostwo.
-
@Boa to załóż forum płaskoziemskie.
Wiesz jaki jest problem? Nikt z płaskoziemców nie ma kompetencji aby takie forum poprowadzić. Albo wyłożą się na etapie zakładnia forum jako takiego, albo ze względów charakterologicznych zorganizują forum takie, jakie Real ma - to nie jest forum płaskoziemskie tylko forum jednego płaskoziemcy gdzie wszystko odchylające się od linii partyjnej Reala jest banowane. -
@JhnW Czy ja jestem jestem plaskoziemca , że mam takie forum zakładać? Widzę, że dalej trwa manualną walka z płaska ziemią...
Nie dociera xd
-
@Boa Ty nawet w kwestii "jakie są moje argumenty za konkretnym kształtem Ziemi" jesteś kwintesencją "nie wiem ale nie wydaje mnie się". W konkretnej polewie obficie obsypanej kruszonką pospolitego chamstwa, rodzynku.
-
@Boa jeśli coś wygląda jak zwolennik płaskiej ziemi, zachowuje się jak zwolennik płaskiej ziemi, działa jak zwolennik płaskiej ziemi to w pełni uprawione jest stwierdzić, iż jest to zwolennik płaskiej ziemi