Forum Płaska Ziemia

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy

Maciejowy chaotyczny megawątek

Kącik Płaskoziemcy
    10
    1492
    290199
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Tomasz Middle
      Tomasz Middle @Maciej ostatnio edytowany przez Tomasz Middle

@Maciej do tej pory myślałem że 99% płaskoziemców to głupki. Myliłem się...
      Wollfie "przyznał się" że pracuje w NASA tak samo jak Hermaszewski powiedział że "ziemia jest płaska". Napluł wam w twarz a wy głupki powiedzieliście że deszcz pada.
      Nie bardzo też wiem jak skomentować to co napisałeś o czarownicach. Wg ciebie jak jakaś kobieta powie "równonoc" to jest czarownicą? Ciekawe.
      I na twoim miejscu nie wspominał bym o czarach w równonoc, bo oczywiście dla astrologów i czcicieli demonów to zapewne ważna data. Tylko że twój kościół katolicki czci demony od dawien dawna, od powstania. Rzymskie Saturnalia, obchodzone były od 17 do 23 grudnia (czyli w okresie przesilenia). A potem wstawało słońce niezwyciężone. Przypadek że Chrystus (wg kk) urodził się 25? Nie ma przypadków.
      Tak samo kult płodności wiosną, to kłanianie się zajączkom i jajeczkom. Czcisz diabła Maciuś, jesteś jego sługusem.
      I oczywiście JEST równonoc, jako zjawisko astronomiczne a nie jako coś co sobie w pustym łbie ubzdurałeś. No ale jesteś płaskoziemcą, skąd masz wiedzieć takie rzeczy...

Highlander M 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
      • Highlander
        Highlander @Maciej ostatnio edytowany przez

@Maciej napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:

Pan Bóg mi objawił.

Ciekaw jestem jak.
        Bodajże do 2015 fundacja Jamesa Randiego oferowała nagrodę miliona dolarów za udowodnienie istnienia sił nadprzyrodzonych. Niestety nikomu się nie udało...

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
        • Highlander
          Highlander @Tomasz Middle ostatnio edytowany przez

@Tomasz-Middle napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:

@Maciej do tej pory myślałem że 99% płaskoziemców to głupki. Myliłem się...
          Wollfie "przyznał się" że pracuje w NASA tak samo jak Hermaszewski powiedział że "ziemia jest płaska".

Hermaszewski powiedział że ziemia jest płaska i teraz nie żyje...
          Pewnie Maciej powie, że to nie przypadek 😄

J 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • J
            jakubcjusz @Highlander ostatnio edytowany przez

@Highlander napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:

Hermaszewski powiedział że ziemia jest płaska i teraz nie żyje...

Ale Maciej też mówi, że ziemia jest płaska... O nie!

• M
              Maciej @Tomasz Middle ostatnio edytowany przez

Wollfie "przyznał się" że pracuje w NASA tak samo jak Hermaszewski powiedział że "ziemia jest płaska".

Tak, dokładnie tak samo.

https://www.youtube.com/watch?v=HjvHMxUnJFo&t=59s

W przypadku Hermaszewskiego było jeszcze to samo, co zrobił Fizyk, czyli "chlapnięcie".
              Kiedy byłem dzieckiem, w czasach tuż po locie "w kosmos" Hermaszewski na pytanie prowadzącej z nim wywiad w TV dziennikarki "jak wygląda ziemia z kosmosu?" wprost powiedział, że "ziemia widziana z kosmosu jest płaska" Ja to pamiętam, bo bardzo mnie to zdziwiło, a bardzo się wtedy jako dziecko interesowałem techniką, nauką i oczywiście wierzyłem w to czym prano mi mózg, czyli w "kulę ziemską".
              Hermaszewski był ogromnym pijakiem. Nie można się dziwić. Ciężko jest żyć z takim kłamstwem na karku.
              Dręczyły go wyrzuty sumienia. Powiedział to co powiedział (jak pokazano na tym filmiku) całkowicie szczerze i zgodnie z prawdą, z ulgą. Choć widać, że był zaskoczony pytaniem.
              Powiedział, bo wiedział, że słuchacze "zinterpretują to jako ironię".

[To jest podobna sytuacja jak w Biblii, z historii Judyty.]

W archiwach TV jest też na pewno wypowiedź z czasów PRL-u, tej o której ja mówię. Ale wiadomo, tego nie pokażą.

Powyższe (które pokazałem) mogą pokazywać, bo to daje możliwość "na dwoje babka wróżyła", czyli daje "możliwość interpretacji", że "on tylko się zgrywa, wygłupia". No bo "przecież każde dziecko wie, że ziemia jest kulą"

Natomiast to co ja słyszałem jako dziecko- to nie daje takiej możliwości. I tego nie pokażą.

Napluł wam w twarz

Tak, dokładnie tak.
              Ile razy mam pisać? Nie dociera nieustannie?

Tak właśnie plują nam w twarz, tak plują w twarz zwykłym ludziom, których oszukali.

"Tym głupkom możesz nawet wprost powiedzieć o naszych tajemnicach, a oni nie uwierzą, ale wezmą to za 'dobry żart' ".

Tak, tego typu zagrywka jest traktowana przez wilków jako plucie w twarz, tym "głupkom".
              "Widzisz głupku, ja ci wprost mówię co robię w ukryciu, a ty i tak nie wierzysz"- tak myślą te wilki gdy to wypowiadają.

Jest to przejaw wielkiej pychy i pewności siebie, pewności swego (dzieła).

Synowie wdowy władający dziś światem są pewni, że "nikt im nic nie zrobi".

Lecz napisano o nich:

Zasiadam jak królowa
              i nie jestem wdową,
              i z pewnością nie zaznam żałoby",
              dlatego w jednym dniu nadejdą jej plagi:
              śmierć i smutek, i głód;
              i będzie ogniem spalona,
              bo mocny jest Pan Bóg, który ją osądził.

Wasze czary i zaklęcia i wasza psychologia (zwodzenia) nagle przestaną działać.

a wy głupki powiedzieliście że deszcz pada.

Ci, których macie za "głupków" wymierzą wam karę i będą się radować nad waszymi trupami.

Rzymskie Saturnalia, obchodzone były od 17 do 23 grudnia (czyli w okresie przesilenia). A potem wstawało słońce niezwyciężone. Przypadek że Chrystus (wg kk) urodził się 25? Nie ma przypadków.

A "to Kościół Katolicki wybierał datę narodzenia Pana Jezusa" ?
              Czy Bóg wybrał?

Tak, oczywiście, że nie ma przypadków. On narodził się po to by zniszczyć wszystkie dzieła diabła.
              Podobnie jak zniszczył pogańskie święta, świątynie i bożki tak zniszczy i współczesne totemy, także "kulę ziemską".

Nie bardzo też wiem jak skomentować to co napisałeś o czarownicach. Wg ciebie jak jakaś kobieta powie "równonoc" to jest czarownicą? Ciekawe.

Jest czarownicą, bo uprawia, czci i wierzy w Mabon, a nie dlatego, że mówi jakieś słowa.
              Według swojej wiary jest czarownicą, a nie "według słów".

Tomasz Middle Fizyk od czapy Highlander 7 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              • Tomasz Middle
                Tomasz Middle @Maciej ostatnio edytowany przez

W archiwach TV jest też na pewno wypowiedź z czasów PRL-u, tej o której ja mówię. Ale wiadomo, tego nie pokażą.
                Powyższe (które pokazałem) mogą pokazywać, bo to daje możliwość "na dwoje babka wróżyła", czyli daje "możliwość interpretacji", że "on tylko się zgrywa, wygłupia". No bo "przecież każde dziecko wie, że ziemia jest kulą"
                Natomiast to co ja słyszałem jako dziecko- to nie daje takiej możliwości. I tego nie pokażą.

Czyli "za górami za lasami" tak?

• Tomasz Middle

Synowie wdowy władający dziś światem są pewni, że "nikt im nic nie zrobi".
                  Lecz napisano o nich:
                  Zasiadam jak królowa
                  i nie jestem wdową,
                  i z pewnością nie zaznam żałoby",
                  dlatego w jednym dniu nadejdą jej plagi:
                  śmierć i smutek, i głód;
                  i będzie ogniem spalona,
                  bo mocny jest Pan Bóg, który ją osądził.

Ten opis (Babilonu Wielkiego) jak ulał pasuje to kk.
                  Za to że mieszają magię i czary z Chrystusem.

• Tomasz Middle

A "to Kościół Katolicki wybierał datę narodzenia Pana Jezusa" ?
                    Czy Bóg wybrał?

25 grudnia na datę "narodzin" Chrystusa oczywiście wybrał kk.
                    Pan narodził się najpewniej w październiku.

M 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                    • M
                      Maciej @jakubcjusz ostatnio edytowany przez

@jakubcjusz napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:

Ależ Macieju, źle mnie zrozumiałeś. Ja bym w życiu nie obraził chrześcijańskiego Boga.

Obrażasz Go nieustannie.

a tylko mam bekę z Twojej wersji "boga", która ma karać tych ludzi, których Ty osobiście nie lubisz.

Bóg nie lubi ich nawet jeszcze bardziej, niż ja.

Błogosławieni, którzy płuczą swe szaty, aby władza nad drzewem życia do nich należała
                      i aby bramami wchodzili do Miasta.
                      Na zewnątrz są psy, guślarze, rozpustnicy, zabójcy, bałwochwalcy
                      i każdy, kto kłamstwo kocha i nim żyje.

"Psy", o których mówi Pan Bóg, które są na zewnątrz Miasta Świętego, to nie zwierzęta, nie "psy domowe lub dzikie". Ale są to mężczyźni uprawiający "nierząd
                      sakralny".
                      Szczególnym rodzajem psa jest pies sodomski.
                      Ten pies, który ostatnio często, coraz częściej paraduje po ulicach miast.

1eb90dfb-11ab-4c0e-a01b-854859b2cac3-image.png
                      https://files.niezalezna.tech//archive/cropit/16561950021db7eac087f2d9ca3c5de81a3bec65534461dd9b3b91f92807c5ea382a3278a8.jpg?r=1,1

To jest pies Sodomy Wielkiej.

Te psy są na zewnątrz, w najniższym kręgu piekła. Jako pierwsi wymienieni przez Boga wśród odrzuconych.
                      Nawet zabójcy wymienieni są po psach. Tak bardzo Pan Bóg brzydzi się obrzydliwością. Sodomici zalegają najniższe pokłady Otchłani, najbliżej Lucyfera.

Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego.

Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: "Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom!
                      (...)
                      I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego».

Będą cierpieć na wieki, będą cierpieć zawsze, całą Wieczność.
                      I bardzo dobrze.
                      Swoim wiecznym cierpieniem wychwalać będą Sprawiedliwość Bożą.

J 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                      • M
                        Maciej @Tomasz Middle ostatnio edytowany przez

25 grudnia na datę "narodzin" Chrystusa oczywiście wybrał kk.
                        Pan narodził się najpewniej w październiku.

Nie "wybrał" tylko odkrył. Odkrył (z pomocą Ducha Św) prawdziwą datę Narodzin Pana Jezusa.

Nie pomoże ci to, że mówisz "panie panie".
                        Zgrzeszyłeś przeciw Duchowi Świętemu.

M N Tomasz Middle 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                        • M N
                          M N @Maciej ostatnio edytowany przez

@Maciej Maciuś, ty niedorobiony mabonie, w Australii i na całej południowej półkuli równonoc wrześniowa to początek WIOSNY 😂 . Całkiem już ci się we łbie poprzewracało.

• Tomasz Middle

Nie "wybrał" tylko odkrył. Odkrył (z pomocą Ducha Św) prawdziwą datę Narodzin Pana Jezusa.
                            Nie pomoże ci to, że mówisz "panie panie".
                            Zgrzeszyłeś przeciw Duchowi Świętemu.

Nie Maciuś. To twój kościół przyjąłsobie taką datę bo zbyt dużo "wyznawców" obchodziło Saturnalia.
                            A to czy zgrzeszyłem przeciw duchowi będzie oceniał ten "duch" a nie taki wyznawca diabła jak ty.

• J
                              jakubcjusz @Maciej ostatnio edytowany przez

Obrażasz Go nieustannie.

Nie przypisuj mi swoich cech, zakłamana szmato.

Błogosławieni, którzy płuczą swe szaty, aby władza nad drzewem życia do nich należała

Czyli jak codziennie robię pranie, to jestem błogosławiony? Super!

Na zewnątrz są psy, guślarze, rozpustnicy, zabójcy, bałwochwalcy
                              i każdy, kto kłamstwo kocha i nim żyje.

I co? Warto było tyle kłamać? Teraz nie wejdziesz do Miasta!

"Psy", o których mówi Pan Bóg, które są na zewnątrz Miasta Świętego, to nie zwierzęta, nie "psy domowe lub dzikie".

Aha, czyli tam gdzie Ci wygodnie, traktujesz biblię dosłownie, a tam gdzie nie, to już sobie dorabiasz własne ideologie? A gdzie "niech mowa ich będzie tak tak, nie nie"? Przestało obowiązywać?

To jest pies Sodomy Wielkiej.

Ja tam widzę ludzi, którzy prawdopodobnie się wygłupiają. Albo całkiem dobrze bawią... Ale wiem, Maciuś, wiem. Ty nienawidzisz, kiedy ktoś się dobrze bawi. (Swoją drogą: przekaż wyrazy współczucia swojej żonie).

Będą cierpieć na wieki, będą cierpieć zawsze, całą Wieczność.

Już? Skończyłeś się masturbować? To wytrzyj usta i zacznij wreszcie coś pisać z sensem.

• Fizyk od czapy
                                Fizyk od czapy @Maciej ostatnio edytowany przez

W przypadku Hermaszewskiego było jeszcze to samo, co zrobił Fizyk, czyli "chlapnięcie".

"Chlapnięcie" 😄

To jeszcze niech mi się chlapnie, że jak się widziałem z Wolfiem, to składaliśmy chrześcijańskie noworodki w ofierze Szatanowi na ołtarzu z logo NASA. A potem z ich krwi robiliśmy macę. I odprawialiśmy rytuały przyzywania demonów i napuszczania ich na bogobojnych ludzi takich jak Ty. Jak dobrze poszło, to niedługo powinieneś zacząć być nawiedzany, krowy przestaną się nieść, a kurze mleko będzie kwaśniało, czy jakoś tak.

Takie tam typowe rozrywki kuloziemców 😄

M Highlander 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                • M
                                  Maciej @jakubcjusz ostatnio edytowany przez

Czyli jak codziennie robię pranie, to jestem błogosławiony? Super!

Szydercy też zalegają niskie piekło.

To jest ta sama manipulacja jakiej dokonałeś z moimi słowami ("o GPS w samolocie").

Z kontekstu, z całego Objawienia, z innego Słowa Bożego jasno wynika o jakie płukanie szat chodzi.

To ci, którzy przychodzą z wielkiego ucisku
                                  i opłukali swe szaty,
                                  i w krwi Baranka je wybielili

"Psy", o których mówi Pan Bóg, które są na zewnątrz Miasta Świętego, to nie zwierzęta, nie "psy domowe lub dzikie".

Aha, czyli tam gdzie Ci wygodnie, traktujesz biblię dosłownie, a tam gdzie nie, to już sobie dorabiasz własne ideologie? A gdzie "niech mowa ich będzie tak tak, nie nie"? Przestało obowiązywać?

"Psami" w starożytności nazywano mężczyzn uprawiających tzw. "nierząd sakralny".

Słowo Objawienia zostało skierowane do ludzi starożytności, którzy dobrze wiedzieli o co chodzi.
                                  Następne pokolenia: powinny też wiedzieć o co chodzi, gdyby dochowano prawa Tradycji, czyli przekazu. Gdyby ojciec uczył syna, syn wnuka.

Nie dochowywanie Tradycji, czyli przekazu (objaśnienia o co chodzi), zmienianie znaczenie słów i zaniedbywanie obowiązków rodzicielskich- to działanie szatana.

Oto owoc działania szatana:
                                  W Sodomie Wielkiej kobiety znajdują przyjemność gdy są nazywane "sukami".
                                  A mężczyźni o spaczonych rozumach sami "zamieniają się w psy".

Bo to jest Obłęd Wielki.

Jeśli chcecie wiedzieć jak wygląda piekło, to pewne przybliżenie macie już teraz, na tym świecie. Wyjdźcie na ulice Sodomy Wielkiej, Wielkiego Babilonu i Nowego Egiptu.

"Psy, suki, tatuaże...". Kolorowo i "wesoło".
                                  Wśród zabawy i śmiechów pędzą do Otchłani.

J Highlander 3 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                  • M
                                    Maciej @Fizyk od czapy ostatnio edytowany przez Maciej

@Fizyk-od-czapy napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:

"Chlapnięcie"
                                    To jeszcze niech mi się chlapnie, że jak się widziałem z Wolfiem, to składaliśmy chrześcijańskie noworodki w ofierze Szatanowi na ołtarzu z logo NASA. A potem z ich krwi robiliśmy macę. I odprawialiśmy rytuały przyzywania demonów i napuszczania ich na bogobojnych ludzi takich jak Ty.

To dokładnie robią w ukryciu.
                                    To co się "nie mieści w głowie".

Lecz Ty jesteś pożytecznym idiotą.
                                    Dla Ciebie: to dobra nowina (żeś pożytecznym idiotą).

Jak dobrze poszło, to niedługo powinieneś zacząć być nawiedzany, krowy przestaną się nieść, a kurze mleko będzie kwaśniało, czy jakoś tak.
                                    Takie tam typowe rozrywki kuloziemców

Byłem wielokrotnie przeklinany i odprawiano czary w intencji aby mi zaszkodzić.

Ale Matka Najmilsza czuwa nade mną!
                                    Nic nie mogą zrobić temu, który jest pod Opieką Matki Bożej.

Czary nie działają.

Jasno napisano:

Tym zaś, którzy uwierzą, te znaki towarzyszyć będą: w imię moje złe duchy będą wyrzucać, nowymi językami mówić będą; węże brać będą do rąk, i jeśliby co zatrutego wypili, nie będzie im szkodzić. Na chorych ręce kłaść będą, i ci odzyskają zdrowie.

Święty Franciszek z Asyżu był zaproszony na ucztę w Rimini, gdzie wrogowie Boga chcieli go zgładzić. Podstępnie, jak to wilki w odzieniu owczym, udając przyjaciół i życzliwych. Podano mu zatrute jedzenie. Święty Franciszek wiedział o tym, bo Bóg mu objawił. Uczynił znak krzyża nad jedzeniem, pomodlił się i zjadł. I wyszedł po skończonej uczcie.

Wy nie macie Wiary.
                                    Nie macie Wiary => nie macie i Cudów.
                                    Tylko "cuda wiedzy".

Jak jest między protezą ręki, a żywą ręką tak podobnie jest między "cudami wiedzy" a Cudami Prawdziwymi.
                                    "Cuda wiedzy" są protezami Cudów Prawdziwych.

M N 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                    • J
                                      jakubcjusz @Maciej ostatnio edytowany przez

W Sodomie Wielkiej kobiety znajdują przyjemność gdy są nazywane "sukami".

Jak na osobę, która się brzydzi "sodomią" zaskakująco często o niej piszesz.

PS. Jak tam data mojej śmierci? Objawiła Ci się już, czy jak zwykle łgałeś?

• M N
                                        M N @Maciej ostatnio edytowany przez M N

Czary nie działają.

Tak jak każda magia Maciuś, szczególnie tego twojego niebożątka - partacza co nie potrafił samemu zrobić działającego płaskiego terrarium i musiał najlepszego kumpla szatana o pomoc prosić, żeby mu ta fuszerkę elektromagnetyzmem posklejał 😂.
                                        Szatanowi zawdzięczasz swoje istnienie, kretynie według własnej spaczonej wizji stworzenia 😂
                                        Sam siebie zwiodłeś - dałeś prawdziwy pokaż nędzy rozumu.

• Highlander
                                          Highlander @Maciej ostatnio edytowany przez

Jeśli chcecie wiedzieć jak wygląda piekło, to pewne przybliżenie macie już teraz, na tym świecie. Wyjdźcie na ulice Sodomy Wielkiej, Wielkiego Babilonu i Nowego Egiptu.

Wielkiego Babilonu google maps nie znajduje.
                                          Jak wyszukuję "Nowy Egipt" to znajduje ten stary, z piramidami.
                                          A Sodoma Wielka niby jest tutaj:
                                          ce6a2ac0-9529-4be7-825f-c4cce6b431dd-image.png
                                          Trochę daleko, chyba na razie nie pojadę.

• Highlander
                                            Highlander @Fizyk od czapy ostatnio edytowany przez

@Fizyk-od-czapy napisał w Maciejowy chaotyczny megawątek:

"Chlapnięcie"
                                            To jeszcze niech mi się chlapnie, że jak się widziałem z Wolfiem, to składaliśmy chrześcijańskie noworodki w ofierze Szatanowi na ołtarzu z logo NASA. A potem z ich krwi robiliśmy macę. I odprawialiśmy rytuały przyzywania demonów i napuszczania ich na bogobojnych ludzi takich jak Ty. Jak dobrze poszło, to niedługo powinieneś zacząć być nawiedzany, krowy przestaną się nieść, a kurze mleko będzie kwaśniało, czy jakoś tak.
                                            Takie tam typowe rozrywki kuloziemców

A nie składacie ofiar z kotów? Przyślijcie mi trochę kotów do praktyk satanistycznych 😄

• Pierwszy post
                                              Ostatni post