Forum Płaska Ziemia

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy

Antarktyda

Kącik Płaskoziemcy
    20
    433
    54912
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • B
      Boa @RAV ostatnio edytowany przez Boa

@RAV A ty idź na sparing z Realem , nie bądź pipka. Gość ze mną piszę i sam sobie zaprzecza, oczywiście musiałeś wtrącić swoją "mądrość"

RAV 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • RAV
        RAV @Boa ostatnio edytowany przez

@Boa napisał w Antarktyda:

@RAV A ty idź na sparing z Realem , nie bądź pipka.

Nie mam zwyczaju trykać się z baranami.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
        • Z
          ZeratulDG @Boa ostatnio edytowany przez

Czyli zwykłe Kowalskie nie mogą płynąć i eksplorować?

Gdzie napisałem, że nie mogą ?
          Weź rusz głową chociaż raz. Wiesz jakie warunki panują na Antarktydzie ? Podałem Ci przykład z Tatrami, padł też przykład ze wspinaniem się na wieżowiec, a to są o wiele prostsze rzeczy. Nikt, bez udokumentowania, że ma szanse tam nie zginąć zgody nie dostanie, to przecież jest proste i oczywiste, co nie znaczy, że "zwykły Kowalski" nie może odbyć trochę najpierw prostszych wypraw, przejść szkolenie, zebrać doświadczenie, udokumentować je i jechać na Antarktydę.

B 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • B
            Boa @ZeratulDG ostatnio edytowany przez

@ZeratulDG Chłopie przestań mi kręcić, wyszło na moje , banda Kowalskich nie może samodzielnie samodzielnie eksplorować Antarktydy i tu nic więcej nie trzeba dodawać.

RAV Z Obserwator Światła 3 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
            • RAV

@ZeratulDG Chłopie przestań mi kręcić, wyszło na moje , banda Kowalskich nie może samodzielnie samodzielnie eksplorować Antarktydy i tu nic więcej nie trzeba dodawać.

Jeszcze tupnij nóżką i zrób ważną minę. 😄

• B
                Boa @RAV ostatnio edytowany przez

@RAV Ja tupnę nóżką i zrobię ważna minę, a ty idź na konfrontację z Realem , ludzie pragną igrzysk.

RAV 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                • RAV

@RAV idź na konfrontację z Realem , ludzie pragną igrzysk.

Nie przekonałeś mnie. Niech sobie "ludzie" idą na bijatykę z Realem. Jemu chyba wszystko jedno, póki przeciwnik nie jest za duży.

• Z

Chłopie przestań mi kręcić, wyszło na moje , banda Kowalskich nie może samodzielnie samodzielnie eksplorować Antarktydy i tu nic więcej nie trzeba dodawać.

Nie, nie wyszło. Wyszło dokładnie odwrotnie tylko nie umiesz czytać ze zrozumieniem najwyraźniej.
                    Zgodnie z Twoją logiką to "Kowalski" nie może:

• prowadzić samochodu - bo nie ma prawa jazdy
                    • chodzić wszędzie po Tatrach - bo nie ma uprawnień taternickich
                    • pilotować samolotu - bo nie ma licencji pilota
                    • wejść na koncert - bo nie kupił biletu
                    • ....
                      wymieniać dalej ?
                      Rozumiesz co mam na myśli czy dalej będziesz przycinał głupa ?
                    • Obserwator Światła
                      Obserwator Światła @Boa ostatnio edytowany przez

@Boa napisał "wyszło na moje , banda Kowalskich nie może..."

pierwszy z brzegu przykład płaskoziemskich Kowalskich -> link

• B
                        Boa @Obserwator Światła ostatnio edytowany przez

@Obserwator-Światła Typowe zagranie, wykopanie najbardziej idiotycznego przykładu i budowanie na nim jakiejś narracji haha

Obserwator Światła RAV 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                        • Obserwator Światła
                          Obserwator Światła @Boa ostatnio edytowany przez

Ten post został usunięty!
                          • RAV

@Obserwator-Światła Typowe zagranie, wykopanie najbardziej idiotycznego przykładu i budowanie na nim jakiejś narracji haha

Dla zrównoważenia narracji możesz podać przykład jakiejś rozsądnej działalności płaskoziemców. No chyba, że nie możesz.

Obserwator Światła B 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                            • Obserwator Światła
                              Obserwator Światła @RAV ostatnio edytowany przez

@RAV ja znam jeszcze inny przykład:
                              swego czasu kapuściany chcąc zmniejszyć zakres swojej niewiedzy o świecie postanowił że objedzie Anglię swym TIR-em wokół linii brzegowej by przekonać się że jest na wyspie...
                              nie wiem czy już tego dokonał ale wiadomo, jak mówi "ma na to całe życie" 😁

Highlander 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                              • B
                                Boa @RAV ostatnio edytowany przez

@RAV Daniel z kanału Creazy polish Man jest dobrym przykładem Plaskoziemcy który robi coś pożytecznego, sam sprawdza i zaczyna mieć wątpliwości. Właściwie już chyba nie jest plaskoziemca.

Z 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                • Z

@RAV Daniel z kanału Creazy polish Man jest dobrym przykładem Plaskoziemcy który robi coś pożytecznego, sam sprawdza i zaczyna mieć wątpliwości. Właściwie już chyba nie jest plaskoziemca.

Tak to jest, im bardziej się sprawdza rzeczywistość, zamiast oglądać filmiki płaskoziemskie, tym trudniej utrzymać się w przekonaniu, że z tą kula jest coś nie tak.
                                  Daniel jednak i tak się dzielnie trzyma póki co.

Tomasz Middle 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                  • Tomasz Middle
                                    Tomasz Middle @ZeratulDG ostatnio edytowany przez

@ZeratulDG bo została mu jeszcze woda która się nie zagina "bo nie ma takich właściwości"...

Fizyk od czapy 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                    • Fizyk od czapy
                                      Fizyk od czapy @Tomasz Middle ostatnio edytowany przez

@Tomasz-Middle I jeszcze "heliocentryzm to pseudonauka" 😉 Ale może uda się to jakoś przegadać w niedzielę...

• Highlander
                                        Highlander @Obserwator Światła ostatnio edytowany przez

@Obserwator-Światła napisał w Antarktyda:

@RAV ja znam jeszcze inny przykład:
                                        swego czasu kapuściany chcąc zmniejszyć zakres swojej niewiedzy o świecie postanowił że objedzie Anglię swym TIR-em wokół linii brzegowej by przekonać się że jest na wyspie...
                                        nie wiem czy już tego dokonał ale wiadomo, jak mówi "ma na to całe życie" 😁

Pamiętacie, że długość linii brzegowej też była podejrzana dla płaskoziemców?
                                        😄

• Highlander
                                          Highlander @Boa ostatnio edytowany przez

@Highlander Co mnie obchodzi ta mapa , ty naprawdę myślisz że jak wrzucam jakiś filmik to że wszystkim się zgadzam uważając to za prawdę objawioną? Mogę go wrzucić jako formę ciekawostki.

Czyli zupełnie nie przeszkadza Ci, że autor filmu posługuje się fałszywą mapą? Nie pomyślałeś, że skoro myli się/kłamie w tej sprawie, to w innych też może nie mieć racji?

• B
                                            Boa @Highlander ostatnio edytowany przez

@Highlander Uważam że każda rzecz trzeba sprawdzać indywidualnie , a nie zakładać " skoro się myli w tej sprawie to w innych pewnie też" równie dobrze mógłbym zakładać , że jak ktoś ma rację w jednym to w drugim pewnie też, bez sensu.

Highlander 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                            • Pierwszy post
                                              Ostatni post